Az eltévedt demokrata

AlexNet

Fidesz válik a Néppártól az EP választások után

A Fideszre adott szavazatok semmit sem érnek, csak Magyarországot pusztítják

2019. május 18. 09:39 - Alex_W

Orbán Viktor keresi a konfrontációt a saját pártcsaládjával: azokkal, akik eddig megvédték. Nem tetszett a véleményük, amit addig ignorált, hogy felfüggesztették; s így már nem tetszik a Néppárt által Európai Bizottság élére szánt Weber sem.

orban_sargentini.jpg

Orbán Viktor hallgatja Sargentini képviselő asszonyt az Európai Parlamentben -
Ekkor még a Néppárt jelentős része támogatta.

 

Egyszerűen nem bírja megemészteni, hogy az európai országokban nem szokás olyan politikai árkokat ásni, ami a politikán kívül is hat, amin családok és barátságok mennek szét, ami annyira polarizálja az életet, hogy emberek inkább nem is beszélnek politikáról, csak beszélőviszonyban maradjanak. Európában az együttműködés a jelszó - a jobb és baloldal szélsőségek nélkül, közös munkával elérhető legnagyobb közös hasznot keresi.

Mindeközben Orbán természetesen találkozik a neki rokonszenves Salvinivel, és mindenkivel aki osztja azon nézetét, hogy csak is egy elnyomáson alapuló Európa lehet az Unió jövője. Az sem érdekli őt, hogy az egyetlen olyan ország, ahol tényleg stabilan és hosszútávon felmaradt az elnyomás alapú politika az Magyarország: mert csak mi hagytuk, hogy Orbán leszűkítse a magyarság fogalmát: mindenki érez, hogy csak az Orbán-kegyelt milliárdos, és a határon túl született lehet magyar.

Megjegyzés: Salvini pártja amilyen zajos sikert aratott Olaszországban, olyan gyorsan kapja mostanában a pofonokat. Érzi, hogy kell(enének) a látványos sikerek, különben a hatalma összeomlik.

Tagadhatatlan, ha Orbánt és a 12-14 Fidesz-delegált EP képviselőt maga mellé tudná állítani, talán saját pártja nem esik szét - olyan gyorsan.

Magyarország lakosság száma alapján jelenleg 21 képviselőt küld az Európai parlamentben, de ha a kormánypárt által gerjesztet utálatos légkör marad ebben az országban lassan ideje lesz újraosztani a helyeket: 9 millió alatt eljön a pont, amikor már nem jár ennyi képviselő.

Ebből a 21-ből az Orbán vezette Fidesz és láthatatlan, ám annál hangosabb szövetségese, a KDNP nevű szellempárt összesen 11-15 helyet vihet az eredménytől függően. 15 hely a 750 fős Európai Parlamentből. Nem mindegy tehát, hogy ez a 15 fő, a küldöttségünk kétharmad melyik frakciónak lesz a tagja.

Nem mindegy tehát, hogy a támadott, a javaslatot tevő, vagy tárgyalási pozícióban az ember mögött az Európai Néppárt majd 200 mandátumnyi ereje áll, vagy csak egy 25-30 fős szélsőjobb frakciócska. Ráadásul a szélsőjobb önmagával sem képes megegyezni és két ilyen frakció lesz: egy Salvini-féle és egy Le Pen-féle. Az esetek többségében ezeket a frakciókat ugyan meghallgatják, de mivel a három nagy: a Szocialisták, a Liberálisok és a Néppárt együttesen dominálni tudja a döntéseket, az egyeztetések általában csak a három nagy között folynak. És ebből akkor Orbán kimarad.

Még az is elképzelhető, hogy mind a 12-15 Fideszes képviselő a függetlenek közé kerül: Ott fognak a padsorok szélén ülni a sarokban - szimbolikusan és valóságosan is.

A Néppártnak nem fog fájni Orbán páros lábbal történő kirúgása: ha még a választások előtt megtennék gyanítom sokkal több helyet nyernének, a Fidesz kritikus európai országokban, mint amennyit a Fidesz ad nekik. Sőt a párt sokkal könnyebben figyelhetne a fontos célokra, ha megszabadulna a kritikáktól, amit a magyar törpediktátor miatt kap.

fb-fidex.png

Fidesz Exodus

 

De Magyarországnak érdeke, hogy minden pártcsaládban, így a Néppártban is legyen magyar képviselő. Csak így lehet biztosítani, hogy mi magyarok benne legyünk, hozzászólhassunk, alakíthassuk az Európai Parlament javaslatait. Ehhez persze Orbánnak is szembe  kellene néznie a valósággal, ám ebben sosem volt jó, sőt egyre messzebb sodródik a politikai, társadalmi, európai realitásoktól. Elég ha csak a cikk elején emlegetett helyzetre gondolunk: Orbán Viktor hasonlatossá lett az ernyőjét szakadó esőben saját kezével szétszaggató emberhez.

345 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://alexnet.blog.hu/api/trackback/id/tr7514818098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

antiinternáci 2019.05.20. 14:14:00

@citrix:

És ahhoz mit szólsz, hogy Strache egy nap alatt lemondott, miközben az ennél nagyságrendekkel nagyobb LQró-botrány után Gyurcsány, meg a szadeszmp-s maffiakormány nem volt hajlandó lemondani, hanem tovább ásták az ország sírját, mintha mi sem történt volna?

citrix 2019.05.20. 14:34:47

@antiinternáci: Azt hogy ők (Ausztria) a Bécsi út túlsó felén vannak, mi a keleti/szocialista felén. Ott az ilyen miatt lemondanak és borul a koalíció, nálunk az ilyenre a kormány válasza, idézem: bulvárkacsa. Ez a különbség.

Blogolo Blogi 2019.05.20. 15:16:07

@Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja !: "Ja értem, csak az a probléma, hogyha a "nácik" ororszbérencek. "

Imadom, ahogyan meg vrletlenul sem arra valaszolsz, amirol szo van. Merkel un. Keresztenydemokrata, pont mint Viktor. Szerintem ez a kozis pont mindkettojukrol megadja az osszes infot, amit tudni kell.

antiinternáci 2019.05.20. 15:40:44

@citrix:

Tehát a szadeszmp hírlapi kacsának minősítette Gyurcsány Apró Vadai Himalája méretű buktáját, és erre hivatkozva folytatta az ország rombolását? Szemétség...

Blogolo Blogi 2019.05.20. 16:48:03

Aszongya Viktor ket szotyi kozt: soron kívüli vadászideny miatt nem jottek az osztrak baratok. Apro eszrevetel:

a.) ket seggnyalas kozott szoljatok mar neki, hogy kampany van,
b.) a nacik az ev barmely napjan levadaszhatok.

Koszonet es hala.

morph on deer 2019.05.20. 18:52:44

@Blogolo Blogi:
“...soron kívüli vadászideny”

Csudát.
Ez csak a Vadászati Világkiállítás reklámjának része, amelyre amúgy több mint egymilliárd(!) forintot szánnak!
Csak a reklámjára!

Mindenesetre Semjén Rózsi hibbija megér minden fillért, hát nem?
Mert egyedülálló teljesítményt volt képes felmutatni: ő volt eddig az egyetlen magyar vadász, akinek háziállatként tartott rénszarvast sikerült elejtenie, nem is akármilyen vadászkirándulás keretében!

(Ha a svédek humoruknál lesznek, akkor feltétlen hoznak pár kitömött rénszarvast a kiállításra, csak hogy Semjén kedvében járjanak..)

Tehát erről beszélt szeretett uralkodónk, hiszen nem múlaszt el egyetlen alkalmat sem, hogy a családi szálloda- és idegenforgalmi biznisznek besegítsen kicsit. Tudod, csak hogy a gyerekek a saját lábunkra álljanak...
igazán dícsérendő, lássuk be!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.21. 00:27:38

@Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja !: Merkel kb olyan "gazdag", mint én. Mészáros Magyarország leggazdagabb embere. Tiborcznak 32 milliárdja van.

Kurvára semmi nincs a kezedben, csak vagdalkozol.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.21. 00:31:01

@antiinternáci: nagyon fáj a náci elvtársad bukása?! mert kínodban érvet nem sikerült összekaparnod. kicsit röhej, hogy sírsz, hogy nektek kell elmenekülni Orbanisztánból.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.21. 00:34:10

@antiinternáci: van arról felvételed, hogy Gyurcsány orosz oligarchákkal tárgyal, és újságért cserébe megbízásokat ígér nekik? nincs.

akkor elmész a jó büdös kurva anyádba, te hazudós, náci fasz!

Ennyit tudtok, ti Fidióták. Elmebeteg pszichopaták vagytok, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

citrix 2019.05.21. 07:17:19

@antiinternáci: Beszéljünk már a fidesz(Orbán) viselt dolgairól, az ország pénzének, vagyonának ellopásáról, az oroszokhoz átállásáról, a pártállam visszaállításáról. A haverokra, pereputtyra költött milliárdokról, a focira mint Orbán személyes hobbijára kidobott gigászi összegekről. Vadaiék, mszp, szadesz, hozd fel a tatárjárást az is belefér.

Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja ! 2019.05.21. 09:06:55

@math0: Egyrészt honnan tudod ezt? Belelátsz a trezorjába, a svájci számlájába, meg a bugyijába? Másrészt épp arról van szó, hogy a hála, majd kancellári bukása után ölt testet egy jó kis poziban a Jukosznál, vagy a Gaszpromnál..

Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja ! 2019.05.21. 09:08:13

@math0: A tette úgy értem, hogy beváltott e bármit is szőkeségnek két évvel ezelőtt meglebegtetett ígéretéből, ami az állami megrendeléseket illeti..?

Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja ! 2019.05.21. 09:10:49

@Blogolo Blogi: "Merkel un. Keresztenydemokrata, pont mint Viktor. "

Tényleg.. Végülis junker is kereszténydemokrata nem? Nem tűnt fel, hogy a hagyományos politikai felosztások mára teljesen értelmüket vesztették?

Blogolo Blogi 2019.05.21. 09:31:05

@Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja !: "Nem tűnt fel, hogy a hagyományos politikai felosztások mára teljesen értelmüket vesztették?"

Ugy emlekszem par hete Viktor gazdad mondta, hogy o keresztenydemokraciat epit. Akkor ez egy ujfent ertelmetlen gondolata volt?

Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja ! 2019.05.21. 15:47:14

@Blogolo Blogi:

1.A kutyámnak meg neked van gazdája,gazdád.
2.Aki az iszlámot az európai kulrúra szerves részének tekinti,nem kereszténydemokrata.Valami kártékony elfajulás..

Blogolo Blogi 2019.05.21. 19:21:27

@Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja !: "A kutyámnak meg neked van gazdája,gazdád."

Jo. Akkor legyen urad es parancsolod, mit banom..... egyaltalan nem erdekel, hogyan hivja a millio seggnyalo.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.21. 20:59:04

@Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja !: spekulálhatunk Orbán svájci trezorjáról és gatyájáról is, de Mészáros és Tiborcz milliárdos lopásai nem spekulációk, te Fidióta patkány!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.21. 20:59:55

@Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja !: miért, szerinted a hazaárulás csak ott kezdődik? neked ennyire nincs erkölcsöd, te Fidióta selejt?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.21. 21:01:31

@Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja !: szóval szerinted a kereszténydemokrata csak inkvizítor lehet?!

az európai kultúrának az iszlám régebb óta része, mint a magyar.

Hungry horse 2019.05.21. 21:58:49

@Zabalint: szerintem baromság azt nem látni, hogy ki maradt a jobboldalon és ki ment át a balközépre.
De szabad ember vagy, azt hiszel, amit akarsz.

Hungry horse 2019.05.21. 22:01:58

@math0: takarodj az anyádba te elmebeteg hazug barom!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.21. 23:02:07

@Hungry horse: na, ennyit tud a Fideszes, érve nincs, csak anyázik.

Ennyit tudtok, ti Fidióták. Elmebeteg pszichopaták vagytok, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja ! 2019.05.24. 17:29:58

@math0: Mit kérdezte, te buzi köcsög? Azt, hogy "az ígéretet tett is követte" ?Vagyis hogy kaptak az oroszok végül állami megrendelést?Próbáld meg helyesen értelmezni az olvasottakat!

Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja ! 2019.05.24. 17:34:24

@math0: Ezt a hülyeséget azért fejtsd ki bővebben! Arról hallottál esetleg, hogy Martell Károly a poitiers-i győzelemmel állította meg az iszlám európai terjeszkedését 732-ben? Évszázadokkal később pedig az iszlám Hispán félszigetről való kiűzésével kiűzésével alakult meg a ma is létező Spanyol Királyág..

Hungry horse 2019.05.24. 19:27:59

@math0: takarodj az anyádba te elmebeteg hazug barom!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.25. 00:14:58

@Hungry horse: takarodj az anyádba te elmebeteg hazug barom!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.25. 00:21:02

@Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja !: "Arról hallottál esetleg, hogy Martell Károly a poitiers-i győzelemmel állította meg az iszlám európai terjeszkedését 732-ben?"

pont erről van szó, faszfejkém. 732-ben Franciaország közepéig jöttek a muszlimok. tehát kurvára Európában voltak, az európai kultúra része voltak. Egyébként a csata Poitiers-től jóval északabbra volt, és nyugaton tours-i csatának nevezik. Én voltam azon a csatatéren.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.25. 00:21:51

@Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja !: miért, szerinted a hazaárulás csak ott kezdődik? neked ennyire nincs erkölcsöd, te Fidióta selejt?!

Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja ! 2019.05.25. 10:01:37

@math0: Tehát szted, hogyha egy hódító sereg rabolva gyújtogatva benyomul egy térségbe, majd visszatakarodik,akkor térség kultúrájának részévé válik. Hát te kurvára hülye vagy. Akkor a Tatárjárást követően a mongolok a magyar kultúra részévé váltak te nagyon hülye? Arról nem is beszélve, hogy a hódító iszlám csak a 8. sz. elején nyomult be az Ibériai-félszigetre, amelynek lakói akkor már évszázadok óta keresztények voltak..

Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja ! 2019.05.25. 10:04:44

@math0: Figyelj te értelmi fogyatékos! Azt kérdeztem, hogy az állami megrendelésekre vonatkozó strachei ígéretet követte e konkrét állami megrendelés az oroszok részére. Nyilvánvalóan nem, ezért nem tudsz mást tenni, mint papagáj módjára ismételgetni önmagadat..:)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.25. 10:18:06

@Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja !: tehát szerinted a honfoglaló magyarok nem váltak Európa részévé. te kurvára hülye vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.25. 10:19:41

@Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja !: a hódító magyarok csak a 9. sz. végén nyomult be a Kárpát-medencébe, amelynek lakói akkor már évszázadok óta keresztények voltak..

olyan kurva sötét vagy, mint a bányató! selejtes, kretén vagy, ezért vagy náci. fingod nincs semmiről, és elmebeteg szinten hülye vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.25. 10:23:57

@Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja !: én meg azt mondom, te idióta, pszichopata faxfej, hogy mi a jó édes kurta anyádat rugózol te ezen, Strache ettől még hazaáruló, és teljesen jogosan bukott, mert a többség ezt nagyon pontosan látja.

te meg egy idióta fax vagy, aki mosdatni akarod a védhetetlent. ennyit tudtok, ti Fidióták, ti vagytok a legutolsó, senkiházi selejtek Magyarországon.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.25. 10:24:40

a bloggernek meg szintén a jó édes kurta anyját, mi a faxnak cenzúrázgat?! és miből gondolja, hogy ha letilt 1-2 szót, attól bármi jó lesz?! miért ilyen idióta ez a blogger is?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.25. 10:28:38

@Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja !: egyébként hogy a jó édes faxomban kapott volna állami megrendeléseket (útépítésre) egy orosz színésznő?!

te miért reklámozod magadról azt, hogy egy Down-kóros selejt vagy?!

Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja ! 2019.05.25. 15:47:44

@math0: Elkerülte a figyelmedet seggfejkém, hogy az itt letelepedett magyarok felvették a kereszténységet, és kiépült ugyanaz a feudális rendszer, mint nyugaton. Vagyis integrálódtak.Míg az Európába behatoló iszlámról ez nem mondható el..

Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja ! 2019.05.25. 15:49:58

@math0: Mi van elborult az agyad te szociopata kretén? Nem tudsz felmutatni semmilyen beteljesült ígéretet, nem kaptak az oroszok állami megrendelést. Most őrjönghetsz magadban ..:))

Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja ! 2019.05.25. 15:51:32

@math0: Te tényleg ennyire hülye vagy, vagy tetteted magadat?? A videó épp arról szól te barom, hogy orosz üzleti körök képviselőinek adták ki magukat azok, akik Strache-t behúzták a csőbe.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.25. 15:53:42

@Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja !: kis elmebetegkém, most eljutottál odáig, hogy körkörösen érvelsz, azt állítod, hogy az iszlám nem része Európának, mert az iszlám nem keresztény, és Európa márpedig keresztény.

ez utóbbit meg egyébként ettől függetlenül is tudom cáfolni, ugyanis Európa NEM keresztény. én sem vettem fel a kereszténységet, de nálad sokkal inkább európai vagyok, te keresztény-buzi, kis náci fasz! nem a kereszténység Európa definíciója, ha ezt erőltetitek, akkor nem a muszlimokkal lesz nektek a nagyobb bajotok, hanem velünk ateistákkal. kurvára szívni fogtok, úgy húzd be a fakad, te kis elmebeteg, náci fasz! mi nem fogjuk hagyni a keresztény egyházállamot! egyszer már megbuktattunk titeket, másodszor nem hagyjuk az inkvizíciót!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.25. 15:58:09

@Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja !: Te tényleg ennyire hülye vagy, vagy tetteted magadat?? Strache sajtót akart venni, csalni akart, el akarta árulni Ausztriát.

mi a faszt nem értesz te ezen?! hol a jó édes kurva anyádban védhető az, amit Strache csinált (mondott)?

egy utolsó, senkiházi, selejtes fasz vagy, aki egy utolsó, senkiházi náci, diktátor hazaárulót véd, aki oroszoknak adott volna pénzt, ha azok vesznek neki újságot.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.25. 16:00:39

@Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja !: Strache csalni akart, Strache újságot akart magának, Strache diktatúrát akart, Strache el akarta adni Ausztriát az oroszoknak. támogatást akart eladni és újságot akart eladni. te meg egy idióta fax vagy, aki mosdatni akarod a védhetetlent. ennyit tudtok, ti Fidióták, ti vagytok a legutolsó, senkiházi selejtek Magyarországon.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.25. 16:20:48

@Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja !: "Nem tudsz felmutatni semmilyen beteljesült ígéretet"

abból mit nem fogtál fel, hogy beteljesült ígéret azért nem lehetett, mert színésznőnek ígért Strache? nem azért nem teljesült be, mert Strache nem gonosz, hanem azért, mert a másik fél ott se volt.

Strache egy utolsó kurva, akit átvertek, de ettől még kurva, és eladta magát, csak éppen nem az igazi kuncsaftnak. az, hogy átverték, az ráadás, mert azt jelenti, hogy hülye is.

Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja ! 2019.05.25. 19:52:28

@math0: Európa már évszázadok óta keresztény volt, amikor a 8.század elején megjelent az iszlám az Ibériai-félszigeten. Érted te barom? Pár évtized múlva frank területekre is be akartak nyomulni, de hazazavarták őket. Aztán kizavarták őket Hispániából is és megalakult a keresztény spanyol királyság, amely a mai napig is létezik. Ezek a történelmi tények, szemben a te beteges agymenéseiddel.
Később, amikor török elfoglalta Budát, a Mátyás templomból mecsetet csináltak, a többi budai templomot pedig lerombolták. Vagyis erőszakosan felszámolták a meghódított területek vallási központjait. 1683-ban Bécsben is majdnem sikerült ugyanezt véghez vinniük, de Sobieski János lovascsapatai elverték őket a város falai alól, és kotródhattak haza.

Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja ! 2019.05.25. 19:55:34

@math0: Akkor mit is állítasz kis hülye? Strache hajlandó kiszolgálni az orosz érdekeket, de mégsem történt állami megrendelés oroszok részére. Akkor mégsincs orosz nyomulás a térségben? Felőlem folytathatod ezt, de csak egyre nagyobb hülyét csinálsz magadból..:) Még a mocsok kurva anyád is rajtad röhög..

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.25. 20:04:47

@Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja !: nézd, a negatív IQ-ddal lehet, hogy abból, hogy Strache a színésznőnek nyilván nem adott állami megrendelést az következik, hogy nincs orosz nyomulás, de ez logikailag sehol nem következik. nyilvánvaló, hogy van. van például Paks II-nél. Strache beszédéből, és ahogy viselkedett, ahogy ez a találkozó össze tudott jönni, az azon alapul, hogy az ilyen orosz nyomulás van, létezik, volt már korábban is.

egybevág Simicska vallomása is ezzel, miszerint Orbán azt mondta az RTL-ről, "majd megveszi nekem a Rosszatom".

de azt se fogod fel, te selejt, hogy Strache akkor is bűnös, ha soha egyetlen ilyen üzlet nem jött létre. Strache ajánlattétele már hazaárulás volt.

de te ezt nem fogod fel, mert ti, Fidióta nácik, ti erkölcsi selejtek vagytok.

Ennyit tudtok, ti Fidióták. Elmebeteg pszichopaták vagytok, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja ! 2019.05.25. 20:08:20

@math0: A középkorban viszont keresztény volt, ezt még a te szegényes történelmi ismereteid is megerősíthetik. A magyarok integrálódtak ebbe a feudális rendszerbe. A muszlimok soha. Ezért hülyeség , amit írtál. A tudatlanságodról tettél ismét tanúbizonyságot.

"ugyanis Európa NEM keresztény. " De nem is muszlim.

Egyébként meg a vallástalanok által is megtartott ünnepek, mint a Karácsony és a Húsvét keresztény eredetű ünnepek. Gondolom te nem karácsonyozol, de a normális emberek (ami te nem vagy) igen. Vagy a vallástalanok közül sokan keresztény templomokban tartják esküvőjüket. Szóval, bár más közel sem járnak annyian templomba, mint a középkorban, de a keresztény gyökerek, a szokásrendszer megmaradtak, hiába is küzdesz ez ellen te kis pszichopata..;) Ezt kell megvédeni tőletek liberálnáciktól és szövetségeseitektől az iszlám fanatikusoktól.

Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja ! 2019.05.25. 20:09:19

@math0: Akkor viszont azt állítod, hogy nincs orosz nyomulás. önmagadat vered meg folyamatosan..:)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.25. 20:09:44

@Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja !: ahogy mondtam, az osztrák közvélemény többsége felfogja, hogy amit Strache tett, az ajánlattevésben is vállalhatatlan hazaárulás volt, függetlenül attól, hogy mi valósult meg belőle. ez annyira egyértelmű volt, hogy be is nyújtotta a lemondását, Kurz pedig elfogadta, sőt, Kurz inkább a kormányválságot választotta, mint ezt védeni.

kevés ember olyan selejtes, mint te, hogy védeni akarja a dolgot.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.25. 20:10:38

@Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja !: hazudsz, nem állítottam semmi ilyet. ennyit tudsz, Fideszes patkány pofán hazudni. meg lehet nézni, hogy hazudsz, bármelyik olvasó láthatja.

Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja ! 2019.05.25. 20:11:03

"Strache beszédéből, és ahogy viselkedett, ahogy ez a találkozó össze tudott jönni, az azon alapul, hogy az ilyen orosz nyomulás van, létezik, volt már korábban is. "

Akkor miért nem kaptak egyetlen rohadt állami megrendelést sem? önmagadat szopatod továbbra is..:)))

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.25. 20:17:44

@Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja !:

"A középkorban viszont keresztény volt"

előtte meg pogány. a keresztények NEM integrálódtak a pogány rendszerbe. tehát a kereszténység nem európai. egyébként is ázsiai vallás, tudjuk.

""ugyanis Európa NEM keresztény. " De nem is muszlim."

ha egyik sem, akkor már nyertem.

"Egyébként meg a vallástalanok által is megtartott ünnepek, mint a Karácsony és a Húsvét keresztény eredetű ünnepek."

tényleg, kis idióta barom? a locsolás, a nyúl, a tojás, a termékenység ünnepe, a fenyőfa szerinted keresztény? a faszt, te idióta, tudatlan, keresztény buzi! fingod nincs semmiről. NEM KERESZTÉNY EREDETŰ ÜNNEPEK.

Ennyit tudtok, ti Fidióták. Elmebeteg pszichopaták vagytok, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.25. 20:18:43

@Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja !: "Akkor miért nem kaptak egyetlen rohadt állami megrendelést sem?"

vajon miért nem kapott a színésznő állami, építőipari megrendelést?

te tényleg ennyire elmebeteg vagy, hogy ezt megkérdezed?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.25. 20:21:02

@Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja !: neked tényleg el kell magyarázni, hogy Strache nyilván később rájött, hogy átbaszták egy színésznővel, és természetesen ezért nem lett belőle semmi, mert nem is lehetett?!

te tényleg ilyen IQ-negatív Down-kóros debil vagy?!

Hungry horse 2019.05.26. 16:30:14

@math0: rohadj meg matyi. Lehetőleg még ma, mielőtt a pofátok elkenésének hírére a maradék kevés eszedet is elveszíted te hazug barom!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.26. 20:24:23

@Hungry horse: rohadj meg. Lehetőleg még ma, mielőtt a pofátok elkenésének hírére a maradék kevés eszedet is elveszíted te hazug barom!

Hungry horse 2019.05.26. 21:11:42

@math0: no mi van faszfej matyi? CTRL+C és CTRL+ V? Ennyire telik a bomlott agyadból?
Látod a bukásotokat Európaszerte a közvetítésekben?

Ugye látod, miként válik beteg fajtád demokratikus választások során át semmivé?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.26. 21:37:44

@Hungry horse: figyusz, kis selejtes elmebeteg, nincs érved, mit vártál?!

Ugye látod, miként válik beteg fajtád demokratikus választások során át semmivé?

Hungry horse 2019.05.27. 08:26:02

@math0: matyi, te eltévedtél az idő végtelenjében és a bomlott tudatod zskutcáiban.
Az én valóságomban akkorát zakóztatok, amilyet még soha:
www.valasztas.hu/ep2019

Keress orvost szegény jószág!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.27. 19:46:48

@Hungry horse: te eltévedtél az idő végtelenjében és a bomlott tudatod zskutcáiban.
Az én valóságomban akkorát zakóztatok, amilyet még soha:

valasztasi-eredmenyek.eu/0005.png

Orbán tövig fogja szopni Webert, és Weber még seggbe is fogja kúrni Orbánt.

Keress orvost szegény jószág!

Hungry horse 2019.05.28. 21:17:50

@math0: a homoerotikus fantáziáidat a családodnak tartogasd elmebeteg buzimatyi.
Az EP választást 2019-ben elbuktátok.
Nem kicsit, nagyon.
A többi pedig a jövő zenéje, amiről gőzöd nincs.
Orbán azt tesz, amit tud, vagy amit akar: a felhatalmazása meg van hozzá itthon és az ep-ben is.
A döntések pedig a tanácsban születnek.
Gondoltam, csaxólok.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.28. 21:37:49

@Hungry horse: az EP választást elbuktátok.

valasztasi-eredmenyek.eu/0005.png

Orbán tövig fogja szopni Webert, és Weber még seggbe is fogja kúrni Orbánt.

Keress orvost szegény jószág!

Hungry horse 2019.05.31. 13:40:47

@math0: a homoerotikus fantáziáidat a családodnak tartogasd elmebeteg buzimatyi.
Az EP választást 2019-ben elbuktátok.
Nem kicsit, nagyon.
Pont, mint az eddigi 11 országos választás is buktátok.

A többi pedig a jövő zenéje, amiről gőzöd nincs.
Orbán azt tesz, amit tud, vagy amit akar: a felhatalmazása meg van hozzá itthon és az ep-ben is.
A döntések pedig a tanácsban születnek.

Te pedig megbaszhatod a szar családod minden tagját matyi, vagy fordítva, leszarom, nem érdekelnek a beteg vágyaid. Nekik tartogasd.

Gondoltam, csaxólok.

Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja ! 2019.05.31. 19:00:12

@math0: Megtérítették a pogányokat, nem ritkán erőszakosan. Ezt szeretnéd most is te nagy ateista, hogy az iszlám elkezdjen térítgetni, meg saját képére formálni Európát? Nem vagy te ateista baszd meg! Egy ócska kis szarházi destruktív provokátor vagy. Egyetlen motivációd a konszolidált, szekularizálódott európai társadalmi berendezkedés szétbaszni bármi áron, és e tekintetben látsz szövetségest az expanzív iszlámban.
Egy valódi ateista belátja, hogy az iszlám rá is komoly veszélyt jelent, nemcsak az európai keresztényekre, zsidókra, homoszexuálisokra. De megteszik ezt olyan liberális értelmiségiek is (nem tudom hogy ateisták vagy sem), mint Ungvári Rudolf, Konrád György, vagy Csányi Vilmos,akik támogatják a migráció korlátozását.
Ráadásul a kereszténység nem is integrálódhatott volna a pogány vallásokhoz, mivel ezek sokfélék voltak. Nem egy egységes pogány vallásról volt szó te idióta.

"tényleg, kis idióta barom? a locsolás, a nyúl, a tojás, a termékenység ünnepe, a fenyőfa szerinted keresztény?"

A keresztény világban a Karácsony Jézus születésének (tudod, Jézuska, te seggfej..) ünnepe, Húsvét pedig Jézus feltámadásának és vele az emberiség megváltásának ünnepe.Így ünneplik évszázadok óta. Más kérdés, hogy ez időben egybe esik korábbi pogány ünnepekkel.

Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja ! 2019.05.31. 19:04:28

@math0: Honnan tudod ,hogy rájött kis buzi? Te vagy a gyóntatója? Próbáld már meg egy kicsit gondolkozni a popcorn méretű agyaddal. Adott Strache, aki hajlandó orosz érdekeket szolgálni, és adott az állítólagos orosz nyomulás. De mégse jött létre egyetlen osztrák állami megrendelés a részükre. Semmi, nulla, zéró.. Zavart érzek a erőben , kispajtás..;)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.06.02. 23:03:52

@Hungry horse: az EP választást elbuktátok.

valasztasi-eredmenyek.eu/0005.png

Orbán tövig fogja szopni Webert, és Weber még seggbe is fogja kúrni Orbánt.

Keress orvost szegény jószág!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.06.02. 23:09:31

@Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja !: "Honnan tudod ,hogy rájött"

Strache lehet, hogy hülye, de nem olyan hülye, mint te, úgyhogy rájött. mondjuk legkésőbb, amikor a színésznő nem pályázott autópálya-építésre. de te még most sem jöttél rá, mert egy Strachénél is hülyébb, selejtes elmebeteg Down-kóros barom vagy, ezért vagy Fideszes, és azért vagy náci.

"mégse jött létre egyetlen osztrák állami megrendelés a részükre."

hogy a jó édes kurva anyádba pályázott volna a bosnyák egyetemista lány autópálya-építésre, te elmebeteg?! és ha pályázott is volna, ugye NEM OROSZ VOLT.

index.hu/kulfold/2019/05/27/strache_ibizai_video_megbizok/

te olyan elmebeteg vagy, hogy a fal adja a másikat. ezek vagytok, ti Fideszes nácik. a legalja, a selejt.

Hungry horse 2019.06.05. 20:32:14

@math0: a homoerotikus fantáziáidat a családodnak tartogasd elmebeteg buzimatyi.
Az EP választást 2019-ben elbuktátok.
Nem kicsit, nagyon.
Pont, mint az eddigi 11 országos választás is buktátok.

A többi pedig a jövő zenéje, amiről gőzöd nincs.
Orbán azt tesz, amit tud, vagy amit akar: a felhatalmazása meg van hozzá itthon és az ep-ben is.
A döntések pedig a tanácsban születnek.

Te pedig megbaszhatod a szar családod minden tagját matyi, vagy fordítva, leszarom, nem érdekelnek a beteg vágyaid. Nekik tartogasd.

Gondoltam, csaxólok.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.06.06. 01:31:21

@Hungry horse: Orbán most szopta le Webert.

index.hu/kulfold/ep/2019/06/05/manfred_weber_lett_az_europai_neppart_frakciovezetoje/

Weber szopatja Orbánt:

nepszava.hu/3038544_weber-egyertelmuve-tette-a-fidesz-nem-allithat-alelnokot-az-epp-frakcioban

Ezek a tények. Orbán akkorát zakózott az EP választásokon, mint a huzat. És annyira nem csinálhat semmit, mint ahogy az ábrán látszik. Szopnia kell. Tűrnie, hogy seggbe basszák. Dehát te ezt szereted, mert buzi vagy.

Hungry horse 2019.06.12. 21:01:42

@math0: a homoerotikus fantáziáidat a családodnak tartogasd elmebeteg buzimatyi.
Az EP választást 2019-ben elbuktátok.
Nem kicsit, nagyon.
Pont, mint az eddigi 11 országos választás is buktátok.

A többi pedig a jövő zenéje, amiről gőzöd nincs.
Orbán azt tesz, amit tud, vagy amit akar: a felhatalmazása meg van hozzá itthon és az ep-ben is.
A döntések pedig a tanácsban születnek.

Te pedig megbaszhatod a szar családod minden tagját matyi, vagy fordítva, leszarom, nem érdekelnek a beteg vágyaid. Nekik tartogasd.

Gondoltam, csaxólok.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.06.12. 22:13:11

@Hungry horse: Orbán most szopta le Webert.

index.hu/kulfold/ep/2019/06/05/manfred_weber_lett_az_europai_neppart_frakciovezetoje/

Weber szopatja Orbánt:

nepszava.hu/3038544_weber-egyertelmuve-tette-a-fidesz-nem-allithat-alelnokot-az-epp-frakcioban

Ezek a tények. Orbán akkorát zakózott az EP választásokon, mint a huzat. És annyira nem csinálhat semmit, mint ahogy az ábrán látszik. Szopnia kell. Tűrnie, hogy seggbe basszák. Dehát te ezt szereted, mert buzi vagy.

Hungry horse 2019.06.18. 21:37:19

@math0: a homoerotikus fantáziáidat a családodnak tartogasd elmebeteg buzimatyi.
Az EP választást 2019-ben elbuktátok.
Nem kicsit, nagyon.
Pont, mint az eddigi 11 országos választás is buktátok.

A többi pedig a jövő zenéje, amiről gőzöd nincs.
Orbán azt tesz, amit tud, vagy amit akar: a felhatalmazása meg van hozzá itthon és az ep-ben is.
A döntések pedig a tanácsban születnek.

Te pedig megbaszhatod a szar családod minden tagját matyi, vagy fordítva, leszarom, nem érdekelnek a beteg vágyaid. Nekik tartogasd.

Gondoltam, csaxólok.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.06.18. 23:59:21

@Hungry horse: Orbán most szopta le Webert.

index.hu/kulfold/ep/2019/06/05/manfred_weber_lett_az_europai_neppart_frakciovezetoje/

Weber szopatja Orbánt:

nepszava.hu/3038544_weber-egyertelmuve-tette-a-fidesz-nem-allithat-alelnokot-az-epp-frakcioban

Ezek a tények. Orbán akkorát zakózott az EP választásokon, mint a huzat. És annyira nem csinálhat semmit, mint ahogy az ábrán látszik. Szopnia kell. Tűrnie, hogy seggbe basszák. Dehát te ezt szereted, mert buzi vagy.

Hungry horse 2019.06.21. 14:51:54

a homoerotikus fantáziáidat a családodnak tartogasd elmebeteg buzimatyi.
Az EP választást 2019-ben elbuktátok.
Nem kicsit, nagyon.
Pont, mint az eddigi 11 országos választás is buktátok.

A többi pedig a jövő zenéje, amiről gőzöd nincs.
Orbán azt tesz, amit tud, vagy amit akar: a felhatalmazása meg van hozzá itthon és az ep-ben is.
A döntések pedig a tanácsban születnek, ahol, úgy tűnik, nem weber szopatja orbánt, hanem fordítva, mikron és a v4-ek szopatják angelát és a webert:
hvg.hu/itthon/20190621_Orban_az_unios_csucsrol_Weber_ur_es_Timmermans_ur_elestek

Te pedig megbaszhatod a szar családod minden tagját buzimatyi, vagy fordítva, leszarom, nem érdekelnek a beteg vágyaid.
Nekik tartogasd, vagy a weber haverodnak.

Gondoltam, csaxólok.

Hungry horse 2019.06.21. 14:52:29

@math0: a fenti neked szólt buzimatyi.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.06.21. 16:53:35

@Hungry horse: a cikk vége azzal zárul, hogy hazudtál, és Orbán is hazudott. ettől nem lesz igazatok. csakszólok, buzi Fidióta.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.06.21. 17:02:18

@Hungry horse: pár dolog az EB elnökéről:

1) Amennyiben nem Weber lesz az, akkor is valószínűleg néppárti lesz, ugyanis a néppárt a legnagyobb párt

2) Akik ezt vétózni tudják, az NEM Orbán. Orbánnak kurvára nem osztottak lapot. vétózni a liberálisok tudnak., azaz a Momentum pártja, és a szocialisták, azaz az MSZP és a DK pártja. Orbánnak nincs pártja az EP-ben, és nem tud vétózni

3) A DK elég nyilvánvánvalóvá tette, hogy csak olyan elnököt támogatnak, aki Orbán ellen van. ők tudnak vétózni

4) a liberálisok és szocialisták biztos nem náci elnököt fognak támogatni, amit Orbán mond, az idióta hazugság

Orbán akkorát zakózott az EP választásokon, mint a huzat. És annyira nem csinálhat semmit, mint ahogy az ábrán látszik. Szopnia kell. Tűrnie, hogy seggbe basszák. Dehát te ezt szereted, mert buzi vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.06.21. 17:03:49

@Hungry horse: ja még valamit, említetted Macront, aki ugye a liberálisokkal van. na őneki például van fontos beleszólása a dologba. csak emlékeztetnélek, ez a Macron Orbán óriási ellensége, a szennymédia minden nap gyűlölködik is ellene. Macron vétója Orbánnak kurvára nem siker, sőt, ellenkezőleg.

Éhesló 2019.06.21. 17:26:49

@math0: a homoerotikus fantáziáidat a családodnak tartogasd elmebeteg buzimatyi.
Az EP választást 2019-ben elbuktátok.
Nem kicsit, nagyon.
Pont, mint az eddigi 11 országos választás is buktátok.

A többi pedig a jövő zenéje, amiről gőzöd nincs.

Orbán azt tesz, amit tud, vagy amit akar: a felhatalmazása meg van hozzá itthon és az ep-ben is.
A döntések pedig a tanácsban születnek, ahol, úgy tűnik, nem weber szopatja orbánt, hanem fordítva, mikron és a v4-ek szopatják angelát és a webert:
nepszava.hu/3040168_halvanyulnak-manfred-weber-eselyei

Hazudozhatsz, majomkodhatsz még pár napig, a végén majd beégsz, mint szoktál.

Addig pedig megbaszhatod a szar családod minden tagját buzimatyi, vagy fordítva, leszarom, nem érdekelnek a beteg vágyaid.
Nekik tartogasd, stasimaminak vagy a weber haverodnak.

Gondoltam, csaxólok.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.06.21. 17:45:50

@Éhesló: pár dolog az EB elnökéről:

1) Amennyiben nem Weber lesz az, akkor is valószínűleg néppárti lesz, ugyanis a néppárt a legnagyobb párt

2) Akik ezt vétózni tudják, az NEM Orbán. Orbánnak kurvára nem osztottak lapot. vétózni a liberálisok tudnak., azaz a Momentum pártja, és a szocialisták, azaz az MSZP és a DK pártja. Orbánnak nincs pártja az EP-ben, és nem tud vétózni

3) A DK elég nyilvánvánvalóvá tette, hogy csak olyan elnököt támogatnak, aki Orbán ellen van. ők tudnak vétózni

4) a liberálisok és szocialisták biztos nem náci elnököt fognak támogatni, amit Orbán mond, az idióta hazugság. itt nem Orbánék vétóznak, hanem pont az EP másik vége, Orbán ellenfelei, például Macron Orbán ellenfele. sokkal jobban, mint Weber.

Orbán akkorát zakózott az EP választásokon, mint a huzat. És annyira nem csinálhat semmit, mint ahogy az ábrán látszik. Szopnia kell. Tűrnie, hogy seggbe basszák. Dehát te ezt szereted, mert buzi vagy.

Éhesló 2019.06.21. 17:52:06

@math0: a homoerotikus fantáziáidat a családodnak tartogasd elmebeteg buzimatyi.
Az EP választást 2019-ben elbuktátok.
Nem kicsit, nagyon.
Pont, mint az eddigi 11 országos választás is buktátok.

A többi pedig a jövő zenéje, amiről gőzöd nincs.

Orbán azt tesz, amit tud, vagy amit akar: a felhatalmazása meg van hozzá itthon és az ep-ben is.
A döntések pedig a tanácsban születnek, ahol, úgy tűnik, nem weber szopatja orbánt, hanem fordítva, mikron és a v4-ek szopatják angelát és a webert:
nepszava.hu/3040168_halvanyulnak-manfred-weber-eselyei

Hazudozhatsz, majomkodhatsz még pár napig, a végén majd beégsz, mint szoktál. Amikor már a népszara is téged hazudtol meg, akkor nagy a gáz, az tuti.

Addig pedig megbaszhatod a szar családod minden tagját buzimatyi, vagy fordítva, leszarom, nem érdekelnek a beteg vágyaid.
Nekik tartogasd, stasimaminak vagy a weber haverodnak.

Gondoltam, csaxólok.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.06.21. 18:08:22

@Éhesló: pár dolog az EB elnökéről:

1) Amennyiben nem Weber lesz az, akkor is valószínűleg néppárti lesz, ugyanis a néppárt a legnagyobb párt

2) Akik ezt vétózni tudják, az NEM Orbán. Orbánnak kurvára nem osztottak lapot. vétózni a liberálisok tudnak., azaz a Momentum pártja, és a szocialisták, azaz az MSZP és a DK pártja. Orbánnak nincs pártja az EP-ben, és nem tud vétózni

3) A DK elég nyilvánvánvalóvá tette, hogy csak olyan elnököt támogatnak, aki Orbán ellen van. ők tudnak vétózni

4) a liberálisok és szocialisták biztos nem náci elnököt fognak támogatni, amit Orbán mond, az idióta hazugság. itt nem Orbánék vétóznak, hanem pont az EP másik vége, Orbán ellenfelei, például Macron Orbán ellenfele. sokkal jobban, mint Weber.

Orbán akkorát zakózott az EP választásokon, mint a huzat. És annyira nem csinálhat semmit, mint ahogy az ábrán látszik. Szopnia kell. Tűrnie, hogy seggbe basszák. Dehát te ezt szereted, mert buzi vagy.

Éhesló 2019.06.21. 18:09:24

@math0: a homoerotikus fantáziáidat a családodnak tartogasd elmebeteg buzimatyi.
Az EP választást 2019-ben elbuktátok.
Nem kicsit, nagyon.
Pont, mint az eddigi 11 országos választás is buktátok.

A többi pedig a jövő zenéje, amiről gőzöd nincs.

Orbán azt tesz, amit tud, vagy amit akar: a felhatalmazása meg van hozzá itthon és az ep-ben is.
A döntések pedig a tanácsban születnek, ahol, úgy tűnik, nem weber szopatja orbánt, hanem fordítva, mikron és a v4-ek szopatják angelát és a webert:
nepszava.hu/3040168_halvanyulnak-manfred-weber-eselyei

Hazudozhatsz, majomkodhatsz még pár napig, a végén majd beégsz, mint szoktál. Amikor már a népszara is téged hazudtol meg, akkor nagy a gáz, az tuti.

Addig pedig megbaszhatod a szar családod minden tagját buzimatyi, vagy fordítva, leszarom, nem érdekelnek a beteg vágyaid.
Nekik tartogasd, stasimaminak vagy a weber haverodnak.

Gondoltam, csaxólok.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.06.21. 19:25:29

@Éhesló: pár dolog az EB elnökéről:

1) Amennyiben nem Weber lesz az, akkor is valószínűleg néppárti lesz, ugyanis a néppárt a legnagyobb párt

2) Akik ezt vétózni tudják, az NEM Orbán. Orbánnak kurvára nem osztottak lapot. vétózni a liberálisok tudnak., azaz a Momentum pártja, és a szocialisták, azaz az MSZP és a DK pártja. Orbánnak nincs pártja az EP-ben, és nem tud vétózni

3) A DK elég nyilvánvánvalóvá tette, hogy csak olyan elnököt támogatnak, aki Orbán ellen van. ők tudnak vétózni

4) a liberálisok és szocialisták biztos nem náci elnököt fognak támogatni, amit Orbán mond, az idióta hazugság. itt nem Orbánék vétóznak, hanem pont az EP másik vége, Orbán ellenfelei, például Macron Orbán ellenfele. sokkal jobban, mint Weber.

Orbán akkorát zakózott az EP választásokon, mint a huzat. És annyira nem csinálhat semmit, mint ahogy az ábrán látszik. Szopnia kell. Tűrnie, hogy seggbe basszák. Dehát te ezt szereted, mert buzi vagy.

Éhesló 2019.06.21. 19:27:58

@math0: vicces vagy buzimatyi, de eluntalak.

Küzdjön veled az ápolód te szerencsétlen hazug szarházi!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.06.21. 22:53:23

@Éhesló: pár dolog az EB elnökéről:

1) Amennyiben nem Weber lesz az, akkor is valószínűleg néppárti lesz, ugyanis a néppárt a legnagyobb párt

2) Akik ezt vétózni tudják, az NEM Orbán. Orbánnak kurvára nem osztottak lapot. vétózni a liberálisok tudnak., azaz a Momentum pártja, és a szocialisták, azaz az MSZP és a DK pártja. Orbánnak nincs pártja az EP-ben, és nem tud vétózni

3) A DK elég nyilvánvánvalóvá tette, hogy csak olyan elnököt támogatnak, aki Orbán ellen van. ők tudnak vétózni

4) a liberálisok és szocialisták biztos nem náci elnököt fognak támogatni, amit Orbán mond, az idióta hazugság. itt nem Orbánék vétóznak, hanem pont az EP másik vége, Orbán ellenfelei, például Macron Orbán ellenfele. sokkal jobban, mint Weber.

Orbán akkorát zakózott az EP választásokon, mint a huzat. És annyira nem csinálhat semmit, mint ahogy az ábrán látszik. Szopnia kell. Tűrnie, hogy seggbe basszák. Dehát te ezt szereted, mert buzi vagy.

Hungry horse 2019.07.03. 14:05:10

@math0: akkortá zakózott buktor, hogy elzavarta a tetves kurva anyjába webert, timmermanst és az őket protezsáló stasimammit, meg bandáját is:

www.magyarhirlap.hu/kulfold/20190702-weber-macron-es-orban-kivegezte-a-csucsjelolti-rendszert

mindenszo.hu/kiakadt-martin-schulz-ez-orban-gyozelme/

Én meg - miután kiröhögtem magam rajtatok - téged hajtalak el a kurva anyádb.

A homoerotikus fantáziáidat a családodnak tartogasd elmebeteg buzimatyi, vagy a szájba baszott webernek, timmermansnak, stasimaminak.

Az EP választást 2019-ben elbuktátok.
Nem kicsit, nagyon.
Pont, mint az eddigi 11 országos választás is buktátok.

Az ET és EP tisztségvielői választásokat elbuktátok, a többi pedig a jövő zenéje, amiről gőzöd nincs.

Orbán azt tesz, amit tud, vagy amit akar: a felhatalmazása meg van hozzá itthon, a V4-ekkel, a V4-ek harcra kész szövetségeseivel, az epp-ben és az ep-ben is.

A döntések pedig a tanácsban születtek, ahol, tényszerűen kiderült minden normális ember, sőt még az érettségi nélküli komancs kuya sulc számára is, hogy nem weber, timmermans és mürkül szopatja orbánt, hanem fordítva, orbán és a V4-ek, a horvátok, bolgárok, lettek, litvánok, olaszok szopatják mürkült, timmermanst és a webert.

Hazudozhatsz, majomkodhatsz még évekig, de minden egyes alkalommal ugyan így beégsz, mint szoktál.
Amikor már a népszara, a zindex és a 444 is téged cáfol, akkor nagy a gáz nálad buzimatyi, az tuti.

Addig pedig megbaszhatod a szar családod minden tagját, vagy fordítva, leszarom, nem érdekelnek a beteg vágyaid.
Nekik tartogasd, stasimaminak, timmermansnak, mikronnak, vagy a weber haverodnak.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.07.03. 14:19:39

@Hungry horse: a Viktor akkorát zakózott, hogy kurvára semmibeleszólása nem volt semmibe. Webert a szocdem és liberális párt kaszálta el, Timmermanst meg a Néppárt.

Leyen egy Európai Egyesült Államokat, melegeket, menekülteket támogató politikus. Orbánnak olyan jelöltet kellett megszavaznia, aki ugyanúgy kritizálta őt.

Orbán most nem szop, hanem nyal, és seggbeasszák műfasszal.

hvg.hu/itthon/20190702_Nem_volt_mindig_kedves_a_magyar_kormanyhoz_Ursula_von_der_Leyen

444.hu/2019/07/02/ursula-von-der-leyent-jelolik-az-europai-bizottsag-elere

bebuktátok, Fideszbuzik!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.07.03. 14:22:06

@Hungry horse: Leyen megválasztása kb olyan, mintha Dobrev Klárát választották volna meg. Orbánnak kurvára semmi beleszólása nem volt ebbe, a szavazata nem osztott, nem szorzott. sőt, az egész V4 sem. Macron véleménye, na az számított a kérdésben. Orbáné kurvára nem.

Hungry horse 2019.07.03. 14:25:46

@math0: ezeket a hazugságaidat a hozzád méltóan szellemi óriás sulccal dumáld meg, vele van vitád, nem velem.
A többi hazugságod pedig szánalmasabb, mint az eddigiek buzimatyi.

akkortá zakózott buktor, hogy elzavarta a tetves kurva anyjába webert, timmermanst és az őket protezsáló stasimammit, meg bandáját is:

www.magyarhirlap.hu/kulfold/20190702-weber-macron-es-orban-kivegezte-a-csucsjelolti-rendszert

mindenszo.hu/kiakadt-martin-schulz-ez-orban-gyozelme/

Én meg - miután kiröhögtem magam rajtatok - téged hajtalak el a kurva anyádb.

A homoerotikus fantáziáidat a családodnak tartogasd elmebeteg buzimatyi, vagy a szájba baszott webernek, timmermansnak, stasimaminak.

Az EP választást 2019-ben elbuktátok.
Nem kicsit, nagyon.
Pont, mint az eddigi 11 országos választás is buktátok.

Az ET és EP tisztségvielői választásokat elbuktátok, a többi pedig a jövő zenéje, amiről gőzöd nincs.

Orbán azt tesz, amit tud, vagy amit akar: a felhatalmazása meg van hozzá itthon, a V4-ekkel, a V4-ek harcra kész szövetségeseivel, az epp-ben és az ep-ben is.

A döntések pedig a tanácsban születtek, ahol, tényszerűen kiderült minden normális ember, sőt még az érettségi nélküli komancs kuya sulc számára is, hogy nem weber, timmermans és mürkül szopatja orbánt, hanem fordítva, orbán és a V4-ek, a horvátok, bolgárok, lettek, litvánok, olaszok szopatják mürkült, timmermanst és a webert.

Hazudozhatsz, majomkodhatsz még évekig, de minden egyes alkalommal ugyan így beégsz, mint szoktál.
Amikor már a népszara, a zindex és a 444 is téged cáfol, akkor nagy a gáz nálad buzimatyi, az tuti.

Addig pedig megbaszhatod a szar családod minden tagját, vagy fordítva, leszarom, nem érdekelnek a beteg vágyaid.
Nekik tartogasd, stasimaminak, timmermansnak, mikronnak, vagy a weber haverodnak.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.07.03. 14:39:37

@Hungry horse: a Viktor akkorát zakózott, hogy kurvára semmibeleszólása nem volt semmibe. Webert a szocdem és liberális párt kaszálta el, Timmermanst meg a Néppárt.

Leyen egy Európai Egyesült Államokat, melegeket, menekülteket támogató politikus. Orbánnak olyan jelöltet kellett megszavaznia, aki ugyanúgy kritizálta őt.

Orbán most nem szop, hanem nyal, és seggbeasszák műfasszal.

hvg.hu/itthon/20190702_Nem_volt_mindig_kedves_a_magyar_kormanyhoz_Ursula_von_der_Leyen

444.hu/2019/07/02/ursula-von-der-leyent-jelolik-az-europai-bizottsag-elere

bebuktátok, Fideszbuzik!

Leyen megválasztása kb olyan, mintha Dobrev Klárát választották volna meg. Orbánnak kurvára semmi beleszólása nem volt ebbe, a szavazata nem osztott, nem szorzott. sőt, az egész V4 sem. Macron véleménye, na az számított a kérdésben. Orbáné kurvára nem.

egy retardált, elmebeteg, selejt vagy, Down-kóros, pszichopata vagy, ezért vagy Fideszbuzi

Hungry horse 2019.07.03. 14:40:38

@math0: ezeket a hazugságaidat a hozzád méltóan szellemi óriás sulccal dumáld meg, vele van vitád, nem velem.
A többi hazugságod pedig szánalmasabb, mint az eddigiek buzimatyi.

akkortá zakózott buktor, hogy elzavarta a tetves kurva anyjába webert, timmermanst és az őket protezsáló stasimammit, meg bandáját is:

www.magyarhirlap.hu/kulfold/20190702-weber-macron-es-orban-kivegezte-a-csucsjelolti-rendszert

mindenszo.hu/kiakadt-martin-schulz-ez-orban-gyozelme/

Én meg - miután kiröhögtem magam rajtatok - téged hajtalak el a kurva anyádb.

A homoerotikus fantáziáidat a családodnak tartogasd elmebeteg buzimatyi, vagy a szájba baszott webernek, timmermansnak, stasimaminak.

Az EP választást 2019-ben elbuktátok.
Nem kicsit, nagyon.
Pont, mint az eddigi 11 országos választás is buktátok.

Az ET és EP tisztségvielői választásokat elbuktátok, a többi pedig a jövő zenéje, amiről gőzöd nincs.

Orbán azt tesz, amit tud, vagy amit akar: a felhatalmazása meg van hozzá itthon, a V4-ekkel, a V4-ek harcra kész szövetségeseivel, az epp-ben és az ep-ben is.

A döntések pedig a tanácsban születtek, ahol, tényszerűen kiderült minden normális ember, sőt még az érettségi nélküli komancs kuya sulc számára is, hogy nem weber, timmermans és mürkül szopatja orbánt, hanem fordítva, orbán és a V4-ek, a horvátok, bolgárok, lettek, litvánok, olaszok szopatják mürkült, timmermanst és a webert.

Hazudozhatsz, majomkodhatsz még évekig, de minden egyes alkalommal ugyan így beégsz, mint szoktál.
Amikor már a népszara, a zindex és a 444 is téged cáfol, akkor nagy a gáz nálad buzimatyi, az tuti.

Addig pedig megbaszhatod a szar családod minden tagját, vagy fordítva, leszarom, nem érdekelnek a beteg vágyaid.
Nekik tartogasd, stasimaminak, timmermansnak, mikronnak, vagy a weber haverodnak.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.07.03. 15:41:14

@Hungry horse:

a Viktor akkorát zakózott, hogy kurvára semmibeleszólása nem volt semmibe. Webert a szocdem és liberális párt kaszálta el, Timmermanst meg a Néppárt.

Leyen egy Európai Egyesült Államokat, melegeket, menekülteket támogató politikus. Orbánnak olyan jelöltet kellett megszavaznia, aki ugyanúgy kritizálta őt.

Orbán most nem szop, hanem nyal, és seggbeasszák műfasszal.

hvg.hu/itthon/20190702_Nem_volt_mindig_kedves_a_magyar_kormanyhoz_Ursula_von_der_Leyen

444.hu/2019/07/02/ursula-von-der-leyent-jelolik-az-europai-bizottsag-elere

index.hu/kulfold/eurologus/2019/07/03/von_der_leyen_portre/

bebuktátok, Fideszbuzik!

Leyen megválasztása kb olyan, mintha Dobrev Klárát választották volna meg. Orbánnak kurvára semmi beleszólása nem volt ebbe, a szavazata nem osztott, nem szorzott. sőt, az egész V4 sem. Macron véleménye, na az számított a kérdésben. Orbáné kurvára nem.

egy retardált, elmebeteg, selejt vagy, Down-kóros, pszichopata vagy, ezért vagy Fideszbuzi

Hungry horse 2019.07.03. 15:42:33

@math0: ezeket a hazugságaidat a hozzád méltóan szellemi óriás sulccal dumáld meg, vele van vitád, nem velem.
A többi hazugságod pedig szánalmasabb, mint az eddigiek buzimatyi.

akkortá zakózott buktor, hogy elzavarta a tetves kurva anyjába webert, timmermanst és az őket protezsáló stasimammit, meg bandáját is:

www.magyarhirlap.hu/kulfold/20190702-weber-macron-es-orban-kivegezte-a-csucsjelolti-rendszert

mindenszo.hu/kiakadt-martin-schulz-ez-orban-gyozelme/

Én meg - miután kiröhögtem magam rajtatok - téged hajtalak el a kurva anyádb.

A homoerotikus fantáziáidat a családodnak tartogasd elmebeteg buzimatyi, vagy a szájba baszott webernek, timmermansnak, stasimaminak.

Az EP választást 2019-ben elbuktátok.
Nem kicsit, nagyon.
Pont, mint az eddigi 11 országos választás is buktátok.

Az ET és EP tisztségvielői választásokat elbuktátok, a többi pedig a jövő zenéje, amiről gőzöd nincs.

Orbán azt tesz, amit tud, vagy amit akar: a felhatalmazása meg van hozzá itthon, a V4-ekkel, a V4-ek harcra kész szövetségeseivel, az epp-ben és az ep-ben is.

A döntések pedig a tanácsban születtek, ahol, tényszerűen kiderült minden normális ember, sőt még az érettségi nélküli komancs kuya sulc számára is, hogy nem weber, timmermans és mürkül szopatja orbánt, hanem fordítva, orbán és a V4-ek, a horvátok, bolgárok, lettek, litvánok, olaszok szopatják mürkült, timmermanst és a webert.

Hazudozhatsz, majomkodhatsz még évekig, de minden egyes alkalommal ugyan így beégsz, mint szoktál.
Amikor már a népszara, a zindex és a 444 is téged cáfol, akkor nagy a gáz nálad buzimatyi, az tuti.

Addig pedig megbaszhatod a szar családod minden tagját, vagy fordítva, leszarom, nem érdekelnek a beteg vágyaid.
Nekik tartogasd, stasimaminak, timmermansnak, mikronnak, vagy a weber haverodnak.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.07.03. 15:43:36

@Hungry horse: Viktor akkorát zakózott, hogy kurvára semmi beleszólása nem volt semmibe. Webert a szocdem és liberális párt kaszálta el, Timmermanst meg a Néppárt.

Leyen egy Európai Egyesült Államokat, melegeket, menekülteket támogató politikus. Menekßltet fogadott be a házába. Orbánnak olyan jelöltet kellett megszavaznia, aki ugyanúgy kritizálta őt.

Orbán most nem szop, hanem nyal, és seggbeasszák műfasszal.

hvg.hu/itthon/20190702_Nem_volt_mindig_kedves_a_magyar_kormanyhoz_Ursula_von_der_Leyen

444.hu/2019/07/02/ursula-von-der-leyent-jelolik-az-europai-bizottsag-elere

index.hu/kulfold/eurologus/2019/07/03/von_der_leyen_portre/

bebuktátok, Fideszbuzik!

Leyen megválasztása kb olyan, mintha Dobrev Klárát választották volna meg. Orbánnak kurvára semmi beleszólása nem volt ebbe, a szavazata nem osztott, nem szorzott. sőt, az egész V4 sem. Macron véleménye, na az számított a kérdésben. Orbáné kurvára nem.

egy retardált, elmebeteg, selejt vagy, Down-kóros, pszichopata vagy, ezért vagy Fideszbuzi

Hungry horse 2019.07.03. 15:44:32

@math0: ezeket a hazugságaidat a hozzád méltóan szellemi óriás sulccal dumáld meg, vele van vitád, nem velem.
A többi hazugságod pedig szánalmasabb, mint az eddigiek buzimatyi.

akkortá zakózott buktor, hogy elzavarta a tetves kurva anyjába webert, timmermanst és az őket protezsáló stasimammit, meg bandáját is:

www.magyarhirlap.hu/kulfold/20190702-weber-macron-es-orban-kivegezte-a-csucsjelolti-rendszert

mindenszo.hu/kiakadt-martin-schulz-ez-orban-gyozelme/

Én meg - miután kiröhögtem magam rajtatok - téged hajtalak el a kurva anyádb.

A homoerotikus fantáziáidat a családodnak tartogasd elmebeteg buzimatyi, vagy a szájba baszott webernek, timmermansnak, stasimaminak.

Az EP választást 2019-ben elbuktátok.
Nem kicsit, nagyon.
Pont, mint az eddigi 11 országos választás is buktátok.

Az ET és EP tisztségvielői választásokat elbuktátok, a többi pedig a jövő zenéje, amiről gőzöd nincs.

Orbán azt tesz, amit tud, vagy amit akar: a felhatalmazása meg van hozzá itthon, a V4-ekkel, a V4-ek harcra kész szövetségeseivel, az epp-ben és az ep-ben is.

A döntések pedig a tanácsban születtek, ahol, tényszerűen kiderült minden normális ember, sőt még az érettségi nélküli komancs kuya sulc számára is, hogy nem weber, timmermans és mürkül szopatja orbánt, hanem fordítva, orbán és a V4-ek, a horvátok, bolgárok, lettek, litvánok, olaszok szopatják mürkült, timmermanst és a webert.

Hazudozhatsz, majomkodhatsz még évekig, de minden egyes alkalommal ugyan így beégsz, mint szoktál.
Amikor már a népszara, a zindex és a 444 is téged cáfol, akkor nagy a gáz nálad buzimatyi, az tuti.

Addig pedig megbaszhatod a szar családod minden tagját, vagy fordítva, leszarom, nem érdekelnek a beteg vágyaid.
Nekik tartogasd, stasimaminak, timmermansnak, mikronnak, vagy a weber haverodnak.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.07.03. 15:52:02

@Hungry horse:

Viktor akkorát zakózott, hogy kurvára semmi beleszólása nem volt semmibe. Webert a szocdem és liberális párt kaszálta el, Timmermanst meg a Néppárt.

Leyen egy Európai Egyesült Államokat, melegeket, menekülteket támogató politikus. Menekßltet fogadott be a házába. Orbánnak olyan jelöltet kellett megszavaznia, aki ugyanúgy kritizálta őt.

Orbán most nem szop, hanem nyal, és seggbeasszák műfasszal.

hvg.hu/itthon/20190702_Nem_volt_mindig_kedves_a_magyar_kormanyhoz_Ursula_von_der_Leyen

444.hu/2019/07/02/ursula-von-der-leyent-jelolik-az-europai-bizottsag-elere

index.hu/kulfold/eurologus/2019/07/03/von_der_leyen_portre/

bebuktátok, Fideszbuzik!

Leyen megválasztása kb olyan, mintha Dobrev Klárát választották volna meg. Orbánnak kurvára semmi beleszólása nem volt ebbe, a szavazata nem osztott, nem szorzott. sőt, az egész V4 sem. Macron véleménye, na az számított a kérdésben. Orbáné kurvára nem.

egy retardált, elmebeteg, selejt vagy, Down-kóros, pszichopata vagy, ezért vagy Fideszbuzi
süti beállítások módosítása