Az eltévedt demokrata

AlexNet

105. Schmitt távozott

Toll csere

2012. április 03. 10:00 - Alex_W

A Nemzet Golyóstolla elromlott. Először csak pacázott, majd szép csendben elkezdte ereszteni ragacsos, színes levét, végül - mily hibás konstrukció - felrobbant, ragacsos tintapacával terítve be mindent, papírt, írást, és a kezet, ami tartotta.

Mi értelme volt?

Vajon Orbán hogy követhette el, azt az amatőr hibát, hogy hagyta addig fajulni a dolgokat, amíg már őrá is ráragadt, levakarhatatlanul az a sok mocskolódás, mely az ő Köztársasági Ölebét nyakig elborította? Demokráciában senki sem áll kritikán felül, se Viktor, se Pál. Márpedig ha Orbán akarta volna, az egész sok napos "Doktor No - sagát"  rövidre vághatta volna, egy rövid, tiszteletteljes, egyszerű kritika megfogalmazásával. Nem tette, megerősítve ezzel a kételyt - nem Schmitt, hanem a saját maga alkalmatlanságában is.

Persze, lehet, hogy csak szerette a Tollát, és mint szentimentális ember, sajnálta kidobni, talán a régi emlékek kedvéért. Így viszont sokkal nehezebb új tollat találnia - nyakig tintásan.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alexnet.blog.hu/api/trackback/id/tr564360247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása