Az eltévedt demokrata

AlexNet

#74. Vigyázó szemetek Esztergomra vessétek! 3.

A város érettük

2011. május 20. 15:53 - Alex_W

Folyamatosan figyelemmel kísérem az Esztergomi fejleményeket. Nem csak azért mert Tétényi Éva törekvése példaértékű minden politikus számára, de azért is mert töményen megjelenik a FIDESZ önhittsége, miszerint a parlamenti kétharmad minden törvények fölé emeli őket.

"Ne azt kérdezd mit tehet érted a hazád, hanem hogy te mit tehetsz a hazádért" - kezdte beiktatási beszédében J. F. Kennedy, az USA elnöke. Memoriter lehetne ez mindegyik esztergomi fideszes "képviselőnek" hisz ők nem e településükért vannak, hanem a saját érdekeikért, nem azt nézik, hogy Esztergomot hogy lehetne kirángatni abból a feneketlen pénzügyi lyukból, amibe ők vitték, hanem a várost használják arra hogy elcsípjenek egy zsíros banki igazgatótanácsi posztot. Mással nem magyarázható, hogy miért akarnak alkotmány ellenesen elfogadni egy olyan reorganizációs tervet, ami csak a bankoknak jó: Esztergom elveszíti mindenét, és még így is akkora adóssága marad, amit harminc évig kellene fizetnie.

Esztergomnak súlyos gondjai vannak és minden egyes nappal súlyosabbak a következmények, ugyanakkor a "városatyák" azt sem veszik észre hogy város már nincs mellettük, sőt a feszültség tapinthatóvá vált a frakció és a városlakók közt, ami robbanással fenyeget.Ha továbbra is folytatja ezt a politikát Meggyes Tamás annak kézzel fogható eredménye lesz: a kormányhivatal már csak a látszat kedvéért is kénytelen lesz feloszlatni a testületet és a választás 2010. után a legsúlyosabb pofon lesz a Fidesznek, amit még Orbán Viktor is meg fog köszönni neki, Tétényi, akit Meggyes nyíltan trónbitorlónak néz, viszont a menybe fog menni, hisz párttól függetlenül csak elismeréssel lehet szólni arról, amit az utóbbi 9 hónapban kiállt, tett. A város vele van.

Persze Meggyes csak vigyorog egyet az egészen, de ha bekövetkezik: én szóltam.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alexnet.blog.hu/api/trackback/id/tr332919487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása