Az eltévedt demokrata

AlexNet

#4

2009. szeptember 03. 19:10 - Alex_W

Egyszer régen még a Soli Deo Gloria idején egy héten át hallgattam a jeleneések könyvének leveleit. bevallom őszintén nem sok maradt meg belőle. egy levél azonban azóta is időről időre előveszegy érzés, mikor olyan-semilyen dolgokkal kerülök kapcsolatba:

Tudok cselekedeteidről, hogy nem vagy sem hideg, sem forró. Bárcsak hideg volnál, vagy forró! (jelenések, 3:15)

Mindig erre gondolok mikor a fészek szóba kerül. az egyetlen, mi B.ZS.-től maradt és értelme is volt. minden fentartásom B.Zs. ellenében, de nem kellene veszni hagyni az egyetemi gyülekezetet. fel kell tenni a fészeket a térképre, középre!

A középiskolával ellentétben elmondhatjuk, hogy az egyetemen már egyáltalán nem ciki keresztyénnek lenni, mégis mindegyik gyülekezet siralmas állapotan van. különösen a Fészek. olyan ember kell az élére, aki hívő, és tettre kész. Aki akar, tud és mer tenni. Akinek ötletei, tervei vannak.

Mikor a változás szelei fújnak, az optimisták vitorlát bontanak.

Az egyetem az egyetlen olyan hely, ahol tartósan meg lehet fogni azokat, akik később az egyház törzsét foják alkotni. mire várunk akkor?

Aggódom. még nem tudom mi, de valami nem jó ott...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alexnet.blog.hu/api/trackback/id/tr231358358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása