Az eltévedt demokrata

AlexNet

#32 I don't like Mondays - Moszkva

2010. március 29. 19:41 - Alex_W

Ma inkább, mint a múltban bármikor, a sorsunk nem a mi kezünkben van, nem mi kerestük a szabadságunk, az életmódunk elleni támadást. Nem mi kívántuk, nem mi hívtuk ki a gonosszal való konfrontációt. Ám egy nép igazi erejét az mutatja meg, hogy az ilyen helyezeteken hogyan tud urrá lenni.

Néhány órával ezelőtt 38 embert öltek meg Moszkvában.

A mennyország utcái ma megteltek angyalokkal. A mi diákjaink, a mi tanáraink, a mi szüleink és barátaink. A mennyorszég utcái megteltek angyalokkal, és amikor csak azt kérdezzük, képessek vagyunk-e megfelelni a kihívásnak, elég ha felnézünk, és ők arra emlékeztetnek minket, hogy a képességeink határtalanok.

Ez a hősök kora. Megtesszük a nehéz lépéseket, nem engedünk a céljainkból. Ez a hősök kora, és nincs előttünk akadály.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alexnet.blog.hu/api/trackback/id/tr681881970

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Putyin comeback 2010.04.01. 09:08:46

A tragédia jó alkalom lehet Putyinnak arra, hogy az orosz egység harcosaként ismét megerősítse tekintélyét. Erre igencsak szüksége lehet, ha neadjisten 2012-ben vissza akarná venni az elnöki széket Medvegyevtől.Hétfőn nagyerejű robbanások rázták meg Mo...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása