Az eltévedt demokrata

AlexNet

#24 SDG 15. (Nr. 2.)

2009. október 30. 14:06 - Alex_W

Belső működésem egyre jobban hajt arra, hogy ismét és újra, és jobban beszálljak az SDG működésébe. Nem tiltakozom (magam ellen) látványosan, tulajdonképpen hajlok is rá.

Tulajdonképpen miért ne? Rengeteg okot tudnék és kifogást felsorakoztatni. Ugyanakkor vonz a kihívás lehetősége, vonz az, hogy valami értelmeset és adott esetben látványosat lehetne csinálni. (De hát most is látványosat csinálok. Akkor?)

Az egész olyan mint egy sakkjátszma magam ellen: tízből nyolcszor megverem magam, de a maradékban én győzök.

És miközben töprengek, egyre többször azt találom, hogy nem azon gondolkodom, hogy elvállaljam-e hanem hogy mit kellene csinálni, mikor elvállalom.

De még mindig ott a nagy kérdés: hogy illeszthető be ez a projekt a többi közé, mégis mennyi időm marad rá, nem fog-e valaminek a rovására menni látványosan? (Ugyan, az SDG miatt ugyan nem maradsz le semmiről, de mennyit nyerhetsz!)

Várom a válaszaimat, csinálom a terveimet, még adok magamnak egy hetet. Maximum.

Szólj hozzá!
Címkék: énblog sdg

A bejegyzés trackback címe:

https://alexnet.blog.hu/api/trackback/id/tr981486730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása