Az eltévedt demokrata

AlexNet

81. Egy éve voltak a választások...

Baloldalon pedig láthatják a két nagy majmot

2011. július 03. 10:26 - Alex_W

Egy elvesztegetett év: ez az egyetlen eredménye a Gyurcsány-Mesterházy kakaskodásnak az ellenzék legnagyobb pártjában.

Uraim! Itt az ideje hogy felálljanak! A pártjuknak nem önökre van szüksége. Nem egy felelőtlen majomcsordára van szükség, melyek elugrálnak magukban, értelmetlenül visítoznak,és egy kalapáccsal verik egymást fejbe, ez csak a FIDESZ cirkuszban szórakoztató, az életben nem.

Egyáltalán a pártnak még nem személyi döntésekre  - és főleg nem személyi kultuszra - van szüksége, hanem programra. Az emberek lassan nem tudják meghatározni - nem tudják hogy micsoda az MSZP! önök addig marakodnak, hogy a tagság és a választók otthagyják magukat és a végén uralkodhatnak a semmin!

Most program kell! Egy párt sem merülhet ki végtelen orbánviktorozásban, ez most nem a "Ki tud jobban orbánozni?" verseny. Most határozott program  kell, amit a párt eljuttathat minden emberhez, egy baloldali program kell, egy ember központú program kell, hogy ez emberek lássák az MSZP nem a demokratának látszódni próbáló kommunista utód párt, már nem! Az MSZP a baloldali értékeket követő párt, mely tisztában van az ország és az emberek problémáival és elképzelései, tervei vannak ezek megoldására!

Nem Gyurcsány kell, nem Mesterházy! Felejtsék el őket! Válasszanak valakit, akiben meg van a képesség, hogy felesleges hercehurca nélkül újraépíti a pártot, aki megfogalmazza programot, hogy utána önök és mindenki büszkén mondhassa majd magáról, hogy igen én baloldali szavazó vagyok! Igen én a Magyar Szocialista Párt tagja vagyok!

Uraim a hatalmi játszmák ideje lejárt. Ideje dolgozni, ideje programokat írni, ideje tenni az emberekért. A bokszerét, a kalapácsát, és a majmokat kérjük mindenki hagyja a jobb oldalon...

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása