Az eltévedt demokrata

AlexNet

#45 Vigyázó szemetek Esztergomra vessétek!

2010. október 22. 01:42 - Alex_W

Bár az orbáni retorika mind a mai napig a felhatalmazás megerősítésének és abszolút győzelemnek állítja be az önkormányzati választások eredményét, az új önkormányzatok megalakulásával egyre inkább láthatóvá válik, hogy egyre nagyobb rések tátongnak a Fidesz vezetők fejében még létező egységes nemzeti akaraton.

Esztergom az iskolapélda.

Iskolapélda volt: ha a tényeket nézzük, Meggyes Tamás nem volt rossz polgármester, de közel sem volt olyan jó, mint amilyennek hitte magát, és mikor az első kritikák hangot kaptak, mint például a szeretgom.hu -n, úgy viselkedett, mint egy önérzetben nagy, észben kicsi, hatalmát túlbecsülő mimóza: mindent elsöprő erővel akarta minden ellenségét elpusztítani. Persze mindezt azzal a jelszóval, hogy Esztergom lakossága erre őt felhatalmazta.

Vajon mennyi ideig gyakorolta a tükörben mire el hitte, hogy erre kapott felhatalmazást?

Esztergom iskolapélda lett: A választóknak - az eredményeket elnézve azoknak is, akik amúgy Fidesz szavazók - elegük lett és páratlan többséggel utasították el a kritikát nem tűrő, hatalom ittas Meggyest.

És Esztergom iskolapélda most is: Miközben a Fidesz országos vezetése csak két (több?) rikító pöttyöt lát, ami szúrja a a szemüket, a lakosság kényszeríti arra a Fideszt, hogy tegye meg - legalább helyi szinten - amit hirdet: nemzeti összefogást, és együttműködést.

Vagy ez a programpont csak arra vonatkozik, hogy mindenki működjön együtt, legyen meg az amit A Pártunk és Vezérlő Elnökünk, a Magyarság Jövendőjének Hiteles Záloga, Hazánk Harmadik Államalapítója kíván?

1 komment

#43

2010. október 21. 04:37 - Alex_W

Estére annyira feltudok pörögni, hogy hiába vagyok álmos - majd le ragad a szemem - de egyszerűen képtelen vagyok aludni. Napok óta mint egy holdkóros járok, de pörgök mint egy búgócsiga, és mindenféle (hülyeségeket?) dolgokat találok ki, melyeknek néha mintha értelme is lenne (csak egy egészen kicsi...).

S miközben rengeteg dologgal foglalkozom, sajnálom azt a másik rengeteg dolgot, amivel foglalkozhatnék, ha kétszer ennyi időm lenne, mint most, de hát egy nap nekem is csak 24 órából és egy éjszakából áll:)

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása