Az eltévedt demokrata

AlexNet

195. Nemzetközi összefogás a CEU mellett

Centrális erőtér a nemzetközi előtérben

2017. április 03. 09:00 - Alex_W

Lassan egyetértés alakul ki, hogy Orbán Viktor célja a Közép-európai Egyetem (CEU) elleni támadással az, hogy párbeszédre kényszerítse Trumpot, aki annak ellenére nem foglalkozik a magyar miniszterelnökkel, hogy az ritka kivételként az elsők közt támogatta, és roppant közel érzi magához.

Hogy a CEU léte - nem léte körüli huzavona mennyire egy külpolitikai manővernek és nem Soros György elleni támadásnak tekintendő az is jelzi, hogy a kormány abban a pillanatban, hogy az Amerikai Egyesült Államok budapesti nagykövetsége kiállt a CEU léte mellett, azonnal átváltott abba, hogy ha leáll vele társalogni a washingtoni kormányzat, természetesen az egyetem működhet tovább.

Itt és most Orbánnak szembe kell néznie azzal, hogy bár belföldön már rutinszerűen képes pusztán hatalomtechnikai manővereket végrehajtani, a nemzetközi színtéren az ő centrális erőtere semmit sem ér. Mint ahogy szembe kell néznie azzal is, hogy az itthon erőből átvert logikátlanságai a világ szemében semmit sem érnek. Trump hülye, de nem ennyire: pontosan tudja, hogy nem a Soros György és nem egy egyetem az ellenzéke, így esze ágában sincs nekirohanni a milliárdosnak. Sőt, kifejezetten büszke arra, hogy az amerikai értékeket ilyen messzire eljuttatja egy egyetem. S míg Trump egy amerikai egyetemként tekint a CEU-ra, addig megvédi.

ceuval.png

Ráadásul Tump nem teheti meg, hogy a CEU-ról tárgyaljon: az amerikai egyetemek tagállami hatáskörbe tartoznak, így New York állammal kellene a felcsúti csodacsatárnak tárgyalnia. Őszintén már az is röhejes, hogy Orbán Viktor Trump irodájába indulva Andrew Cuomo demokrata new yorki-i kormányzó irodájában köt ki. Ám a megállapodás így is kérdéses, hisz az amerikai alkotmány nemzetközi szerződések kötését szigorúan tiltja a tagállamainak.

Ha valaki a miniszterelnök mellett egyszer is kinyitná a szemét, pontosan látná, hogy ezt a meccset már a kezdősípszó előtt elvesztették, mert jobban elkúrták, mint Gyurcsány Ferenc az őszödi beszédet. Továbbá abban az esetben, ha Victor Ponta korábbi romániai államfő lexCEU mintájára készülő javaslata megfolytja az erdélyi magyar felsőoktatást, akkor akár a parlament erkélyéről is kinyilatkoztathatná Orbán Viktor, hogy mennyire böszme.

Hogy miért ácsingózik ilyen kétségbe esetten a magyar miniszterelnök az Amerikai Egyesült Államok elnökének a figyelmére? Ugyan azért, amiért tegnap még Putyin pincsije volt. Felmérte, hogy 26 demokratikus állam mellett ő sosem lesz Donald Tusk, nem lesz Európa vezetője. Sőt, ami ennél is rosszabb, némán kell tűrnie, hogy alávaló gazembernek bélyegzik azok az átkozott németek. Persze, ha Trump belátná, hogy az ő helyzetbe hozásával mennyit nyerhetne az egységes Európával szemben...

Bármennyire is fáj, Orbán Centrális erőtere egyszerűen nem létezik a nemzetközi erőtérben. Ezen nem segít sem Putyin - aki természetesen hálás a hátsó ajtókért, de annyira mégsem - és nem segíthet Trump is. Más lenne a helyzet, ha Orbán Viktor tényleg zseniális politikus lenne - de lássuk be ez csak a hazai politika korlátozott erőforrásai között igaz, nagy jóindulattal. A nemzetközi politika nem eszi meg a fals hangzatokat, sokkalta nagyobb merítéssel, sokkal tehetségesebb embereket karol fel.

A kérdés csak az, hogy egy ilyen - szinte példátlan - széles összefogás Budapest ellen mire lesz elég. Persze egy kicsit is normálisabb kormány a több mint 30 ezer nemzetközi tiltakozó előtt meghátrál. Ha más nem intő jelként kezeli, hogy még Oroszországból(!) és Törökországból(!) is érkeztek tiltakozások. Ám a jelenlegi lendületet nem könnyű megfékezni - különösen úgy, hogy Orbán jelenleg nem is akarja. Ez viszont könnyen visszacsaphat, sőt ha tovább feszíti a húrt Orbánt saját pártjának a konszolidáltabb szárnya fogja arcul csapni. Egy ilyen égető pofonnal nekiindulni a 2018-as választási szezonnak pedig nagyon nem jó jel.

139 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://alexnet.blog.hu/api/trackback/id/tr4012387299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VaradiJanos 2017.04.04. 08:07:07

317 Nobel-emlékérem tulajdonosa írta alá azt a petíciót amelyben kérik a ceu nevű kamuegyetem bezárását.

marcogo 2017.04.04. 08:28:26

@VaradiJanos:

lehet, hogy egyesek nem tekintik kamuegyetemnek.

szemétpasi 2017.04.04. 08:30:50

@VaradiJanos: Forrás? Én pont fordítva tudom

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.04.04. 09:12:38

A lényeg: a magyar népnek nem kell a CEU nevű liberális agitátorképző.

blacklord 2017.04.04. 09:14:35

@szemétpasi: alternative fact-nek hívják newspeakben, a források meg amúgy is fake news-ok és/vagy reakciós zárványok...

bgp 2017.04.04. 09:23:07

Parlament --> Sándor Palota
és nem segíthet Trump is --> .. se

@MaxVal BircaMan HJCD: a lényeg, Magyarország Agrárország, minek ide külföldön is elfogadott egyetem.

Ballib Cenzúrázók Réme 11 2017.04.04. 09:24:25

Orbán Viktor nagyon jól tette hogy bezáratta ezt az külföldi álértelmiségi képző csicska egytemet. Már rég tűrhetetlen volt, ahogy a liberálisok állandóan azzal hergelték Orbán Viktor kormányát és szavazóit, hogy ők elvégezték a nyolc osztályt meg hogy továbbtanultak. Itt volt az ideje bezáratni ezt a nemzet ellenes intézményt, amelynek a végzősei ráadásul foghatták magukat és elmehettek Amerikába is dolgozni.

Ennek vége. Magyar földön csak magyar egyetemek legyenek, amelyekkel csak Magyarországon lehet boldogulni! Ez alapvető nemzti érdek, a megmaradásunk múlik rajta.

Most látja csak az ember igazán, hogy Matolcsi megint évszázadokkal járt a világ előtt amikor nem közpénzből megcsinálta a Jövő egyetemet, azt az egyetemet, amelyik magyar tudást ad a következő generáióknak. Olyan tudást fognak adni a magyar végzősöknek, hogy azt nem hogy Amerikába, de sehol a világba nem lehet majd kivinni, hogy ott boldoguljon vele az ember.
Ez a tudás megmrad az országban csak nekünk, csak magyaroknak.

pamut 2017.04.04. 09:25:30

@VaradiJanos:

Hazudsz, hazaáruló geci.

Skankhunt42 2017.04.04. 09:31:43

beszíneztétek a facebok profilképeteket orosz színekre? meg van jesuisoroszmetróutazós hastag? kettősmércés szarháziak.

pamut 2017.04.04. 09:33:11

Lex CEU = Orbán-féle numerus clausus

room_101 2017.04.04. 09:35:39

Majd Brüsszel megállítja.

pamut 2017.04.04. 09:45:07

Kérdés:

Most hogy az orbánmaffia, élén Orbán "egyetempusztító" Viktorral, már NYÍLTAN HAZAÁRULÓ lett, és csak úgy, merő gonoszságból lerombolja a legjobb magyar egyetemet, a magyar oktatás legjavát, direkt kárt okoz az országnak, ráront nemzetére - szóval ezek után van még egyáltalán ezen a bolygón olyan ember akinek van bőr a mocskos pofáján felvállalni hogy ő fideszes?

Na, ki vállalja fel nyíltan hogy egy rühes patkány kollaboráns hazaáruló fideszes?

A CEU likvidálásából még lopni sem tudnak bazdmeg mint mindig, nem bazdmeg az anyjukat, nem: ez színtiszta öncélú pusztítás.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.04.04. 09:53:09

@bgp:

Ez ekeve nem egy igazi egyetem. Egyébként meg maradjon, senkit se zavar, de ne diktárorkodjon.

Ravasz Figyelmeztetés 2017.04.04. 09:53:10

Miért is kéne számítson az akár 30 ezer nemzetközi tiltakozó, ha mindegyik ugyanannak a libsi riadóláncnak a tagja? A Soros-hálózat kesztyűbábjai megmozdulnak, ha a gazdájuk megrángatja a zsinórjaikat, ha az érdekeit sértik, milyen meglepő. Rajtuk kívül, a nagybetűs VALÓSÁGBAN mindenki pont leszarja, hogy mi lesz a CEU-val. Csak a libsi visszhangkamrából tűnik úgy, mintha az egész világ forrongana.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.04.04. 09:56:19

@pamut:

Neked nem kint kéne lenned most élőláncban kúrnod az előtted álló seggét? Szerintem lefizetett téged Zorbán, hogy kommenteléssel lopod a napot ahelyett, hogy hozzáláncolnád magad egy Parlament előtt sétáló bolhához?

Ravasz Figyelmeztetés 2017.04.04. 09:56:33

@pamut: Itt vagyok, tessék. Az én nézőpontomból te vagy a rühes patkány kollaboráns hazaáruló. Na erre mit lépsz, kicsi libsi?

röf 2017.04.04. 09:58:02

Az áprilisi hőzöngés tárgya: a libernyákképző bezárása.
Szerintem Orbán már azt is tudja, min fogjátok a rácsot rázni májusban.
A júniusin most gondolkodik….

pamut 2017.04.04. 10:02:25

@MaxVal BircaMan HJCD:

megjöttél látens buzika? :))
fényesre nyaltad már már Putyin seggét, te rühes hazaáruló, vagy csak most kezdesz neki a műszakodnak?

pamut 2017.04.04. 10:03:34

Kicsit röhögjünk a kádárista cenzúrázott orbáncsicska komcsi-bolsi propaganda-sajtón is :)

Mit gondoltok, az orbáni hazugságsajtó több tucat Tv-je, rádiója, újságja, netes oldala közül hány hozta le a hírt, hogy Sólyom László kiállt a CEU mellett? :DDD

Hány van amelyik nem bassza át az olvasói-néző fejét, nem hallgatja el előlük az infót? :D

A helyes megfejtők között pici vörös habony-figurákat sorsolok ki! :D

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.04.04. 10:05:17

@pamut:

Nyugodj le, makákóm, most pedig irány az élő pedólánc!

Jakab.gipsz 2017.04.04. 10:09:07

@pamut: Azt állítod, hogy :" Lex CEU = Orbán- féle numerus clausus" És ? Mi nem tetszik?

Hülyeséget tanítanak, tudomány helyett!

Káosz gyártó egyetem, köszönjük ilyet egyedül is tudunánk csinálni, már mit akkor ha tök hülyék lennénk.

Göntér László 2017.04.04. 10:13:28

ktkj.blog.hu/2017/04/04/mit_gondolok_a_ceu-rol
Ha valakinek birizgálják a nagykövetségét, az nem szokott lelkendezni. Az USA sem lelkendezett az Iráni nagykövetségét ért atrocitásokért. Azt, hogy Iránnak mibe került ez a karakánság, csak utólag ítélhetjük meg. Ha birizgáljuk a CEU-t csak utólag ítélhetjük meg, hogy ez nekünk mennyibe is fog kerülni.

HorseFucker 2017.04.04. 10:20:58

@MaxVal BircaMan HJCD: Megbasztad már anyádat a ravatalán te rohadt ruszki bérenc fizetett hazaáruló geci ?
Addig baszd meg amig teheted, bugár szar fika, mert kiontom a beled csak gyere ki, te szar állat !

pamut 2017.04.04. 10:25:04

@MaxVal BircaMan HJCD:
Mi van buzika, elég fényes már a gazdád segge?

HorseFucker 2017.04.04. 10:25:28

@MaxVal BircaMan HJCD: Nem ő a pedó te senkiházi, gyerekkúró szarjankó, hanem Te!
Te ocsmány oroszbérenc féreggeci !
Hogy az anyád baszd szájba a kibaszott koporsótokban, vigyen el a rák, hüljön rád a bőr, rohadjon ki a szád, a szarod follyon ki a szádon, lepjen el a lepra, tüdődből follyon a féreg !
Csak kapnálak a kezem közé, féreg...
Kitépném a szemed, kiharapnám a torkod, kirángatnám a beleidet és nyakadköré tekerve azzal folytanálak meg. Szétkúrnám a segged egy vasccsővel, hagy élvezz egyet utóljára köcsög ! :D

pamut 2017.04.04. 10:25:57

@Jakab.gipsz:

Milyen hülyeség-tanításról zagyválsz batyuka, te KRETÉN BAROM? :DDDD

Te halál komolyan ENNYIRE hülye vagy bazdmeg? :DD

HorseFucker 2017.04.04. 10:26:52

@Jakab.gipsz: TE már így is tök hülye vagy, írástudatlan fél-barom !
Menj te is, baszd meg anyád a ravatalán, mindenki jobban jár! :D :D

HorseFucker 2017.04.04. 10:27:59

@pamut: Ő is egy szar bérenc, az volt világéletében amióta csak ismerem!
(Hogy rohadt volna az anyjába ez is)

sas70 2017.04.04. 10:30:42

@Jakab.gipsz: A sok birka tanuljon csak Magyarországon, rendes keresztény oktatásban, az való nekik!

sas70 2017.04.04. 10:31:45

@MaxVal BircaMan HJCD: Mint a Kovács nevű, fő agitátor!

Jakab.gipsz 2017.04.04. 11:17:11

@Göntér László: A saját blogodon szolgáltam egy fajta magyarázattal, itt csak elvakult trolok randaliroznak.

lippsi e vagy? 2017.04.04. 11:20:12

Ugyan már. Soros kap egy phi-tsán rugást, minél jobban keménykedik annál nagyobbat. Ha nem ért valaki a szép szóból ezt kell tenni

A másik lehetőség átengedni neki a gyeplőt, ahogy a szoclibbant kormány tette. Ez mostanra egyet jelentene kb. 300 ezer migrincs itteni állomásozásával.

Tessék választani!

Jakab.gipsz 2017.04.04. 11:23:04

@sas70: Így igaz!
Jól beszélsz, ugyanis gondolom te is felismerted, mi magyarok (zöld emberkék is vagyunk egy kicsit) tudod olyanok akik Amerikát naggyá tették.

Ideje magunkkal is foglalkozni, hibbant ateista-filozófiák majmolása helyett.

Mint amilyen a Marx- ateista-kommunizmusa és K. Popper-Soros neoliberális ateizmusa.

lippsi e vagy? 2017.04.04. 11:25:07

@Göntér László:
Azt meg honnan veszed, hogy a CEU egy amerikai nagykövetség?

Sorost Amerikában is nagyon sokan utálják (nem beszélve más országokról, például UK-ról). Jog szerint igazából még csak nem is amerikai állampolgár

Toadwart66 2017.04.04. 11:26:24

@Ballib Cenzúrázók Réme 11: "Ez a tudás megmrad az országban csak nekünk, csak magyaroknak." Jó kis irónkus szösszenet, amit összehoztál. Gratulálok. Kicsit cinikus, de jó. Pompásan kifiguráztad a provincializmust és a mocsárlakók mentalitását. Ügyes.

CoolKoon 2017.04.04. 11:28:24

@VaradiJanos: Igazán? És ezt valamivel alá is tudod támasztani, vagy csak a gazdáig hazugságait kántálgatod körbe-körbe?

CoolKoon 2017.04.04. 11:30:31

@MaxVal BircaMan HJCD: A magyar nép egyszer még benyújtja a számlát a legjobb egyetemének a tönkretételéért és a putyinista hazaárulásért. Ne feledd: volt már arra példa, hogy a moszkovitákat lámpavasra meg fára húzták Pesten....

CoolKoon 2017.04.04. 11:31:08

@MaxVal BircaMan HJCD: A magyar nép egyszer még benyújtja a számlát a legjobb egyetemének a tönkretételéért és a putyinista hazaárulásért. Ne feledd: volt már arra példa, hogy a moszkovitákat lámpavasra meg fára húzták Pesten....

CoolKoon 2017.04.04. 11:33:02

@lippsi e vagy?: "Jog szerint igazából még csak nem is amerikai állampolgár" - Hanem?

"Sorost Amerikában is nagyon sokan utálják" - Igen. Azok, akiket nem akar pénzelni és pont azért, mert nem akarja őket pénzelni.

CoolKoon 2017.04.04. 11:35:33

@lippsi e vagy?: "Soros kap egy phi-tsán rugást, minél jobban keménykedik annál nagyobbat." - Majd ha sok-sok év múlva kijózanodsz, talán majd rájössz, mekkora ökörséget írtál. De akkorra már a segédmunkás gyerekeid és unokáid sorsa biztosan el lesz szarva....

lippsi e vagy? 2017.04.04. 11:52:37

@CoolKoon:
A politika már csak ilyen. Megy az adok-kapok, ráadásul nincsenek olyan szoros szabályok, mint például a boxban, bíró meg aztán végképp nincs.

Ha Magyarország külföldi gazdasági érdekeket sért, akkor rásütik hogy antiszemita. Ezt nevezik övön aluli ütésnek. Soros illegális migrincsek becsempészésén keménykedik, erre a körmére koppintanak a féllegálisan működő CEU-val.

Ilyen az élet

CoolKoon 2017.04.04. 12:08:30

@lippsi e vagy?: "bíró meg aztán végképp nincs" - Elvileg a nép, a "vox populi" a bíró.

"Ha Magyarország külföldi gazdasági érdekeket sért, akkor rásütik hogy antiszemita." - Hol hallottál ilyet?

"Soros illegális migrincsek becsempészésén keménykedik" - Ezt soha, senki nem tudta bizonyítani. Ami füzetecskéket találtak, azokat egy Soros-szervezethez se sikerült hozzákötni, bármennyire is igyekeztek ezt bizonygatni egyesek.

"erre a körmére koppintanak a féllegálisan működő CEU-val" - Féllegálisan működő CEU? Tudsz esetleg valamit, amit én nem? És látom, még mindig nem világos: a "körmére koppintás" (azon kívül, hogy már most hatalmasat szól) egy óriási öntökönszúrás is egyben. Ráadásul határon túli magyarként nem tudom nem észrevenni a párhuzamot eközött és aközött, amikor az ostoba tótok meg az oláhok tiltották be egy tollvonással a magyar egyetemeket Trianon után az elcsatolt területeken (és ez utóbbiak mérhetetlenül ostoba pofáját elnézve megint ez lesz, ezúttal a Sapientiával).

mérsékelt fegyveres lázadó (nem terrorista!) 2017.04.04. 12:17:29

7 milliárd 389 millió 330 ezer ember nem kíváncsi a CEU- ra.
Van köztük osztályelső, "falu szépe" nyertes is, meg Nobel- békedíjas tömeggyilkos is.

has 2017.04.04. 12:17:58

@MaxVal BircaMan HJCD: No van itt még egy hülye, aki a főnökkel együtt kisajátítja a népet.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.04.04. 12:18:14

@CoolKoon:

Nincs miért aggódnod, a hozzád hasonló piti provokátorokat senki se bántja soha.

has 2017.04.04. 12:20:00

@Ballib Cenzúrázók Réme 11: A középső bekezdés nagyon találó. Ha sikerül megoldani, mennyi hibbant végzős nem tud külföldön elhelyezkedni, pedig tudhatnák, hogy itt sokkal jobb.

has 2017.04.04. 12:23:13

@MaxVal BircaMan HJCD: Miért, a szélessel meg a bajerral úgy szoktátok csinálni?

HorseFucker 2017.04.04. 13:11:49

@MaxVal BircaMan HJCD: Hányszor ugattam már a szarfaszú geci fejednek, hogy nem vagyok ballib csak azért, mert gyűlöllek te szararcú rohadt oroszbérenc hazaáruló geci.
De ha ekkora a pofád, akkor mondtam már hogy várlak a Deák téren és szétbaszlak egy szuronnyal te rohadt genny állat !
De tőlem húzhatunk lámpavasra is, csak majd lehugyozlak :)

jjoey 2017.04.04. 13:17:32

@Ballib Cenzúrázók Réme 11: developped in korea/china/us, assembled in hungary.

dunántúli gyerek 2017.04.04. 13:20:27

Fontos kirekeszteni a haza ellenségeit, vagy megfenyíteni.

Nemsokára jön a CIVILtörvény Soros civiljeire kihegyezve, a TASZ már tiltakozott az átlátható müködés ellen!

citrix 2017.04.04. 13:42:31

@MaxVal BircaMan HJCD: Kedves Bégető Birka! Légyszíves ne azonosítsd az Orbán rezsimet (vagy magadat) a magyar néppel mert az nagy hiba lenne.

Skankhunt42 2017.04.04. 13:58:43

nna? préjforszentpétervár??

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.04.04. 14:02:56

@HorseFucker:

Igen, már megbeszéltük, te olyan nem-ballib vagy, aki véletlenül mindig mindenben egyetért az éppen hivatalos ballib állásponttal.

Add meg nevedet, címedet, hogy fel tudjalak jelenti, ha már ilyen bátor vagy így anoním bérkommentelőként.

alfacharlybravo 2017.04.04. 14:38:06

@bgp: A kukorica termesztésben biztosan sokat segít egy ilyen jó nevű egyetem. Nem szólva a zabhegyezésről!!!!

alfacharlybravo 2017.04.04. 14:42:24

@CoolKoon: Nem jó a példa akkor Rákosi Gerő és többi kiválasztott nép embereit húzták lámpa vasra. Nehogy öngólt lőjetek már!!!!

s 2017.04.04. 14:45:04

"megfolytja"

Bazdmeg!

s 2017.04.04. 14:48:37

@MaxVal BircaMan HJCD: Volt róla népszavazás? Ha nem, akkor honnan tudod?

s 2017.04.04. 14:56:09

@Ballib Cenzúrázók Réme 11: "magyar tudást ad a következő generáióknak. Olyan tudást fognak adni a magyar végzősöknek, hogy azt nem hogy Amerikába, de sehol a világba nem lehet majd kivinni, hogy ott boldoguljon vele az ember.
Ez a tudás megmrad az országban csak nekünk, csak magyaroknak."

Nincs magyar tudás. A tudás nem ismer nemzeteket és határokat.

"Olyan tudást fognak adni a magyar végzősöknek, hogy azt nem hogy Amerikába, de sehol a világba nem lehet majd kivinni"

E nem tudás. Ez a nem-tudás. Azt nem lehet sehova kivinni, mert senkinek sem kell.

"Ez a tudás megmrad az országban csak nekünk"

Nem ismered a tudás természetét - de hát honnan is ismerhetnéd. Az attól lesz több, hogy odaadod és mindenki hozzáteszi a maga többletét. Olyan, mint a szeretet. Gondolom azt sem ismered.

s 2017.04.04. 14:59:07

@pamut: orbán építeni nem tud, ezért inkább rombol. Ismerek pár ilyet a történelemből és tudom, hogy rendkívül csúnyán fejezik be földi pályafutásukat.

s 2017.04.04. 15:13:57

@Ravasz Figyelmeztetés: Miért is számítanál te, mint fidesz szavazó? Ki a fasz vagy te. hogy számítsál, buta paraszt. (Elnézést kérek a tisztességes földművelőkől.)

VaradiJanos 2017.04.04. 15:16:31

@HorseFucker: mit csinàlsz te egy szuronnyal a Deák téren, parazita? Csak nem élő szobor vagy? Majd dobok egy ötvenest a kalapodba.

s 2017.04.04. 15:17:39

@HorseFucker: Bazdmeg! Én akartam mondani. Most már mindegy.

VaradiJanos 2017.04.04. 15:18:04

@CoolKoon: azért véded ennyire ezt a kamuiskolát, mert csak oda vennék fel a segghülye gyerekeid?

CoolKoon 2017.04.04. 15:18:14

@alfacharlybravo: Van egy rossz hírem: nem a vallásuk alapján húzták őket föl, hanem azért, mert kurva komcsik voltak, akik a rohadt ruszkik érdekeit szolgálták (nem a magyarokét), ergo hazaárulók voltak mind. A rohadt férgeknek nincs se vallásuk, se tartásuk, se tisztességük (avagy másképpen: nem ismernek se Istent, se embert). Ez pedig a vörös rohadékokra ugyanúgy igaz, mint a narancssárgákra.

s 2017.04.04. 15:19:16

@HorseFucker: Kemény vagy, mit a pesti víz. :-)

CoolKoon 2017.04.04. 15:21:25

@VaradiJanos: Nem. Azért védem, mert (a kisegítős hátterű fideszdroidokkal ellentétben) én mindennél fontosabbnak tartom az oktatást. De neked ezt hiába is magyaráznám, hiszen az alkohol okozta lecsúszásod közben (a kocsmában) szemmel láthatóan senki nem magyarázta el neked, hogy mi is az az egyetem, és miért fontos.

CoolKoon 2017.04.04. 15:22:57

@HorseFucker: Hagyd, úgyis külföldről osztja az észt. Szemmel láthatóan nem fontos neki a magyarság, rég feladta a saját magyarságát is talán...

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.04.04. 15:22:58

@MaxVal BircaMan HJCD: Ezt majd pont egy bolgár elhízott zsírdisznó fogja megmondani. Bazmeg had legyek egy kicsit én is olyan fideszfajta idegengyűlölő a kedvedért: takarodjál már haza bulgáriába te nyomorult, ne itt lökjed a bolond agyadból áramló fantazmagóriáidat!

alfacharlybravo 2017.04.04. 15:24:55

@CoolKoon: Van egy még rosszabb hír Sztálin rájuk bízta a bosszúállást, mert volt egy kis fóbiája, nagyon rühellette a közelségüket. Az Amúr mentén Birobidzsánban rendezte be lakhelyüket. De Budapest is megnyugtató távolságban volt számára. Ideális bosszúállók voltak. Furcsa a kérdésre máig sincs megnyugtató válasz, csak folyik a háború na jó helyenként fegyverrel helyenként gazdaságilag helyenként kulturálisan propaganda szinten.

dunántúli gyerek 2017.04.04. 15:33:10

@CoolKoon: Az oktatás fontos, ezért az álliberális propagandistákat mint a CEU szdsz-es oktatógárdája, ki kell zárni belőle.

Ahogy a választók igen helyesen megszabadultak az ordas eszméiktől, le kell számolni ezzel az intézménnyel ami menedéket adott nekik.

CoolKoon 2017.04.04. 15:51:56

@alfacharlybravo: "Sztálin rájuk bízta a bosszúállást" - A férgekre/csőcselékre? Igen, minden maffiavezér így szokta, általában laza utalásokkal.

CoolKoon 2017.04.04. 15:53:33

@dunántúli gyerek: "Az oktatás fontos, ezért az álliberális propagandistákat mint a CEU szdsz-es oktatógárdája, ki kell zárni belőle." - Most pont olyan ostobaságokat beszélsz, mint amit a kurva tótok pofáztak, amikor megindokolták, hogy miért is volt jó Trianon után a pozsonyi magyar egyetem bezárása. És igen, a könyvégetők is hasonlóan ostobák voltak. De mit is várjon az ember egy kisegítőstől.....

alfacharlybravo 2017.04.04. 15:56:09

@CoolKoon: Ne beszélj már így a kiválasztott népről hééé!!!! Bár Kennedy elnököt is megölették a globalizációnak útjában volt.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.04.04. 15:56:42

@Felchutty Bugrisch:

Ha zsidó lennék vagy cigány, mernéd ugyanezt leírni? Könnyű bátornak lenni, ha a hatalmasok megvédenek, ugye tudod, a qrva anyádat?

dunántúli gyerek 2017.04.04. 15:57:42

@CoolKoon: Így van, a tótok természetesen veszélyesnek látták a magyar egyetemet, a magyar értelmiséget a saját államukra.

Ugyanilyen veszélyes a magyar államra a CEUs értelmiség.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.04.04. 15:58:52

@s:

Ahogy nézem a 3 ezer tiltakozót, nemigen kell népszavazás...

CoolKoon 2017.04.04. 16:02:27

@alfacharlybravo: Aha, peeersze. meg gondolom, amikor szar idő van, az is azért van, mert a zsidók belehugyoztak a felhőkbe. Sőt! Amikor forgószél van, az is a rengeteg zsidó köpönyegforgatásának az eredménye.......

CoolKoon 2017.04.04. 16:04:28

@dunántúli gyerek: Igen. A tótok mindig is pont ugyanannyira ostoba, értelmiségellenes csökevények voltak, mint amilyen a mostani magyar kormány is. Ők is úgy gondolták (sőt, a mai napig úgy gondolják), hogy minden, ami magyar, veszélyt jelent rájuk nézve. Ezzel a hozzáállással pedig sikeresen le is züllesztették magukat nagyjából a balkán alatti szintre....

CoolKoon 2017.04.04. 16:05:13

@alfacharlybravo: A te fejedben egészen biztosan....

alfacharlybravo 2017.04.04. 16:06:47

@CoolKoon: Ha csak ott lenne így azt mondanám, hogy rendben van a világ.

dunántúli gyerek 2017.04.04. 16:07:03

@CoolKoon: Nincs Szlovákiával semmi baj az égadta világon.

Az életszínvonal utolérte a portugált, görögöt. Bánják ők, hogy buta parasztok? Aligha.

CoolKoon 2017.04.04. 16:17:50

@dunántúli gyerek: "Az életszínvonal utolérte a portugált, görögöt." - Igen. Pozsonyban és környékén. A többi maradt ott, ahol volt, vagyis a béka segge alatt.

"Bánják ők, hogy buta parasztok? Aligha." - Persze, nem érzik, hogy hiányozna nekik. A buta ember már csak ilyen: nem bántja, hogy nincs esze (amíg erre nem emlékezteti valaki)....

lippsi e vagy? 2017.04.04. 16:22:19

@CoolKoon:
"Elvileg a nép, a "vox populi" a bíró."

Végső soron igen, bár a részletekkel nem sokat foglalkozik, hanem a saját szempontjai szerint értékel. A libsi ajvék már nem nagyon éri el az ingerküszöbét

""Ha Magyarország külföldi gazdasági érdekeket sért, akkor rásütik hogy antiszemita." - Hol hallottál ilyet?"

Emléxel valami sukorói biznicre, meg Ron Lauderre?

""Soros illegális migrincsek becsempészésén keménykedik" - Ezt soha, senki nem tudta bizonyítani. "

Mégis, szerinted a Soros Foundation által támogatott Helsinki Bazottság meg a TASZatlan szervezet mivel foglalkozik?

A CEU-val kapcsolatos eddigi jogi anomáliáknak meg gúglizz utána, de ne lippsi fórumokon, mert ott csak jelszavak vannak, tényekből semmi

dunántúli gyerek 2017.04.04. 16:23:45

@CoolKoon: Nem, nem Pozsonyban és környékén, hanem átlagosan, az egész országban. Ez eléggé köztudomású.

s 2017.04.04. 16:36:01

@CoolKoon: Nekem a tanárom azt mondogatta gimiben:
- Nem kötelező tanulni. Innen ki is lehet bukni.

Akiknek mondogatta, azok ma lejelentés nélkül, minimálbéren foglalkoztatott nyomoroncok. Akik meg tudták mondás nélkül is, azok egy tűrhető egzisztenciát építettek fel maguknak.

Tehát ki lehet baszni innen Sorost. Aztán meglátjuk, mire juttok.

VaradiJanos 2017.04.04. 16:39:02

@CoolKoon: az egyetemekkel nincs is gond, de a genderszakértő-képzés felesleges baromság, bár a buzeráncs fiadnak jó lesz

s 2017.04.04. 16:41:45

@VaradiJanos: te meg azért támadod, mert a tieidet még oda sem?

dunántúli gyerek 2017.04.04. 16:44:32

@s: Hagyjuk a baromságokat. Prága és Pozsony is kirúgta a CEUt, aztán mire jutottak. Semmi hátrányuk nincs ebből.

s 2017.04.04. 16:46:15

@MaxVal BircaMan HJCD: "Ha zsidó lennék vagy cigány"

Miért, nem az vagy? Egy büdös zsidó bolgár cigány.

s 2017.04.04. 16:47:12

@dunántúli gyerek: Rád minden értelmiség veszélyes. Ne válogass annyit.

s 2017.04.04. 16:48:32

@MaxVal BircaMan HJCD: A román csau kutya lelövése előtt sem volt. Csak lepuffantották, osz't jó napot.

s 2017.04.04. 16:49:50

@CoolKoon: "Amikor forgószél van"

Nem. Az a fingásuk miatt van . . .

dunántúli gyerek 2017.04.04. 16:52:37

www.breitbart.com/london/2017/04/04/eu-hungary-poland-take-migrants-leave/

megint kezdik

Erről hazudta a liberális értelmiség és az MSZP 5 hónapja hogy NINCS IS KVÓTA

VaradiJanos 2017.04.04. 16:53:54

@s: igen, parazita, azért

s 2017.04.04. 16:54:26

@dunántúli gyerek: Vajon előnyük lehetett volna?
Nekem sem származott abból semmi hátrányom, hogy nem töltöttem ki a múlt héten lottó szelvényt.

s 2017.04.04. 16:56:14

@VaradiJanos: Akkor ne járj oda. Ahhoz mi közöd, hogy más mit csinál?

VaradiJanos 2017.04.04. 17:14:07

@s: parazita, nem zavar ha odajár a fajtád, nincs beleszólásunk a magánbizniszetekbe .... ahogy nektek meg abba nincs, hogy milyen diplomàt fogad el és milyen szakokat akkreditál a magyar állam

Skankhunt42 2017.04.04. 19:17:38

@VaradiJanos: beleülne, majd pénzt gyűjtene kalapba

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.04.04. 20:55:32

@s:

Ellenzem Soros lelövését. Csak helyre kell tenni.

CoolKoon 2017.04.04. 21:56:42

@lippsi e vagy?: "A libsi ajvék már nem nagyon éri el az ingerküszöbét" - Hát persze. Hiszen aki a Maslow-piramis legalját nyaldossa (a létfentartáshoz szükséges eszközök beszerezésével is gondban van), az pont leszarja azokat a magasabb szintű problémákat, amiket te "libsi ajvék"-nak csúfolsz, Nyugaton meg "first world problems"-nek gúnyolnak néha.

"Emléxel valami sukorói biznicre" - Igen. Tipikus ingatlanmutyi, aminek nem értem, hogy mi köze van az antiszemitizmushoz.

"meg Ron Lauderre?" - Annak a fószernek a szeme se áll jól, és érdekes módon finoman még a Mazsihisz is elküldte a picsába, mondván, hogy faszságokat beszél.

"Mégis, szerinted a Soros Foundation által támogatott Helsinki Bazottság meg a TASZatlan szervezet mivel foglalkozik?" - Én úgy tudom, hogy a Helsinki Bizottság más alapítványoknak folyósít pénzt pályázat útján. De ha esetleg valamivel bizonyítani is tudod, hogy ők adták ki azt a bizonyos kis "migránshívogató" füzetet, nosza, ne rejtsd véka alá! Biztos nagyon örülnének a kenyéradóid, hogy sikerül felmutatnod valami olyat, amit nekik sose sikerült...
A TASZ-ról meg konkrétan tudom, hogy kisemberek jogi védelmével folglalkozik olyan esetekben, amikor átlagembereket az állam (vagy valamilyen aljas multi) különösen pofátlan módon próbál meg meghurcolni. Viszont azt se értem, hogy nekik mégis mi közük lenne a menekültek "idehívásához"...

"A CEU-val kapcsolatos eddigi jogi anomáliáknak meg gúglizz utána, de ne lippsi fórumokon, mert ott csak jelszavak vannak, tényekből semmi" - Hát, ha járnál pl. a Wikipédia nevű "lippsi fórumra", akkor tudnád, hogy a bizonyítási teher mindig a vádló oldalán van. Magyarán ha valakit vádolsz valamivel, akkor MINDIG neked kell bizonyítanod, hogy igazak a vádak, és nem fordítva. Ez a bíróságokon is mindig így van.

CoolKoon 2017.04.04. 21:58:19

@s: Igaz, bocs. A köpönyegforgatásuk a monszunesőket és az azt követő árvizeket okozzák :D

CoolKoon 2017.04.04. 22:01:10

@VaradiJanos: "az egyetemekkel nincs is gond" - Ebben egyetértünk.

"a genderszakértő-képzés felesleges baromság" - És te ezt a nyolc általánosoddal (3x első + 5x második) ezt ilyen profin megállapítottad, sőt, megdöntetetlen bizonyítékokkal is alátámasztottad, igaz?

"a buzeráncs fiadnak jó lesz" - Még mindig szégyelled, hogy az alkoholista fiad lelépett otthonról, mert nem bírta elviselni a képed?

CoolKoon 2017.04.04. 22:03:43

@s: "Nekem a tanárom azt mondogatta gimiben:
- Nem kötelező tanulni. Innen ki is lehet bukni." - És mennyire igaza volt...

"ki lehet baszni innen Sorost. Aztán meglátjuk, mire juttok" - Ezzel csak az a baj, hogy ezt igazából nem azok szívnák meg, akik a Fideszre szavaztak (a nyugdíjasok, a bűntársak, és a primitív prolik), hanem az értelmiség, akinek a Fidesz szerintem egy ideje már a begyében van.

CoolKoon 2017.04.04. 22:05:37

@dunántúli gyerek: "Nem, nem Pozsonyban és környékén, hanem átlagosan, az egész országban." - Mondom én, hogy abszolút fogalmad sincs arról, hogy mit beszélsz. Ebből ugyanis egy szó se igaz.

"Ez eléggé köztudomású." - Szóval abszolúte SEMMIVEL nem tudod igazolni a fenti baromságot, csak hallottad valami hozzád hasonló okostojástól. Végül is égesd csak magad tovább....

s 2017.04.05. 10:53:47

@VaradiJanos: A kurva kibaszott tripperes buzi anyád a parazita. Para Zita.

VaradiJanos 2017.04.05. 11:18:58

@s: ne idegeskedj, parazita, nem haragszunk ezért rátok, ez biológia, ezt tudjátok kétezer éve!

Skankhunt42 2017.04.05. 14:30:46

@s: nnaaaa, nyugszik a kutya, piti és jön a keksz!!

lippsi e vagy? 2017.04.05. 14:51:07

@CoolKoon:
"Annak a fószernek a szeme se áll jól,"

Hagyjad már az antiszemita szövegeidet A Zsidó Világkongresszus elnökéről

A Helsinki Bigottság illegális határátlépőket képvisel en gros és egyedileg is jó pénzért a magyar állam ellen

A Sorosegyetemmel kapcsolatban miféle vádról beszélsz? Nincs folyamatban bírósági eljárás. 2016-ban volt egy kötelező revízió, ami törvénytlenségeket talált a működésében. Most itt az alkalom, hogy helyreálljon a törvényes rend

Hogyan bírsz ennyi zagyvaságot összehordani?

CoolKoon 2017.04.05. 15:04:55

@lippsi e vagy?: "Hagyjad már az antiszemita szövegeidet" - Miről beszélsz? Én azt mondtam, hogy a szeme se áll jól. Nem azért, mert zsidó, hanem mert olyan feje van, mint egy simlis politikusnak, akire még egy gyűszűt se mernék rábízni.

"A Helsinki Bigottság illegális határátlépőket képvisel en gros" - Szerintem ezt kevered a TASZ-szal. A TASZ meg mindig nincsteleneket véd, igen. Pl. ágrólszakadt migránsokat, putris cigányokat skinhead-ek ellen, átlagembert/aktivistát az állam/kormány ellen, ilyesmi. Személy szerint én ebben semmi kivetnivalót nem látok. A migránsok jogi védelmében se, ami amúgy minden ember alapvető alkotmányos joga.

"A Sorosegyetemmel kapcsolatban miféle vádról beszélsz?" - Én semmilyen vádról nem beszéltem. Te zagyváltál itt valamiféle jogi anomáliákról, ezért felhívtam a figyelmedet arra a tényre, hogy az efféle állításaidat neked kell bizonyítanod, és ne is várd el, hogy én majd "utána guglizok" valaminek, amit még te magad se vagy képes világosan megfogalmazni.

"ami törvénytlenségeket talált a működésében." - Megint hazudtál egy jót. Formai hiányosságokat találtak, amiket az egyetem megpróbált jóhiszeműen pótolni. Erre jött a bumm a fejbe, a munkáltatód aljas, rohadék stílusában, amit törvénynek mernek csúfolni.

"Most itt az alkalom, hogy helyreálljon a törvényes rend" - Amit csináltak, az minden, csak nem törvényes. Bármiféle egyetem törvénnyel történő ellehetetlenítése sehol se törvényes, bármennyire is szeretné a sok fideszes agyamputált ezt hinni. Csak remélni tudom, hogy ezt az alkotmánybíróság is kimondja majd.

lippsi e vagy? 2017.04.05. 20:10:37

@CoolKoon:
"egyetem törvénnyel történő ellehetetlenítése "

Ha olyan paragrafust keresel, ami szelektíven a CEU-ra vonatkozik, akkor ne a mostani kormány idején keresd. Menjél vissza mondjuk 2004-ig és 2005-ig. Ja, hogy pont a jogegyenlőség nem tetszik a CEU-nak? Ez se meglepő, mert a libsik saját magukat mindig kivételezettnek tekintik

A Helsinki bazotság ténykedéséről meg úgy látom fogalmad sincs, csak nehogy zsetont vonjon le tőled Soros bácsi emiatt

CoolKoon 2017.04.05. 21:58:08

@lippsi e vagy?: "Ha olyan paragrafust keresel, ami szelektíven a CEU-ra vonatkozik, akkor ne a mostani kormány idején keresd." - Azért talán érzed a különbséget aközött, hogy annak idején kapott a CEU egy enyhe könnyítést (hogy nem kell alapképzést indítania), és aközött, hogy nemhogy nincs könnyítés, de teljesíthetetlen feltételek vannak az új törvényben, vagy nem?

"Ja, hogy pont a jogegyenlőség nem tetszik a CEU-nak?" - Az nem jogegyenlőség, hogy olyan dolgokat toldanak bele egy törvénybe, ami történetesen csak és kizárólag egyetlenegy intézményt érint hátrányosan, senki mást. Ennyi erővel a numerus clausus is tök fasza volt, hiszen csak "jogegyenlőséget" teremtett az egyetemeken dúló "zsidó elnyomás" ellen. Később ez csak rosszabb lett...

"A Helsinki bazotság ténykedéséről meg úgy látom fogalmad sincs," - Érdekes, nekem is pont ez a benyomásom rólad, tekitve hogy meg se próbáltad cáfolni az általam elmondottakat, hanem csak elpuffogtattál néhány üres fideszes frázist, és azt hiszed, hogy ettől bárki is meghatódik. Talán már említettem, hogy hogyha van valamilyen bizonyítékod a Helsinki Bizottság vagy a TASZ káros/törvényellenes tevékenységéről, kíváncsian várom őket. Viszont attól tartok, hogy nem fogok látni....

"csak nehogy zsetont vonjon le tőled Soros bácsi emiatt" - Érdekes téveszméi vannak a fideszes hordáknak. Azt hiszik, hogy mivel ők fizetést kapnak azért, hogy ezt a sok zöldséget leírják, biztos a másik oldal is ezt teszi. Csak hát valójában az értelmiségieknek (a lecsúszott fideszes kocsmatöltelékekkel ellentétben) van rendes polgári foglalkozása is, ami mellett nincsenek rászorulva holmi bérkommentelésre. Tudom, hogy olyanoknak, akik árokásós fusikból kaparják össze a napi piára valót, ez hihetetlenül hangzik, de mégis így van.

lippsi e vagy? 2017.04.05. 23:16:07

@CoolKoon:
"egy enyhe könnyítést (hogy nem kell alapképzést indítania"
Alapképzés nélküli egyetem olyan, mint a sör. ami csak habból áll

Idemásolom neked, csak hogy kezdjen valami halvány fogalmad kialakulni hogy miről van szó:

2010. december 31-ig volt hatályban a Közép-európai Egyetem állami elismeréséről szóló 2004. évi LXI. törvény. Ez a KEE -re testreszabott törveny védelmet jelentett az egyetemnek 2010. december 31 -ig, mert 2011. 01. 01 -től már a 2005-ben meghozott CXXXIX. felsőoktatasi törvény szerint kellett működniük. 2012. 01.01-től lépett hatályba az új parlament által elfogadott nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény. Innentől a mar ismertetett eltérések vannak a működés es a törvényi előírások között.

A 2004-es törvény Soros személyes kívánsága (utasítása) szerint lett testreszabva, és ő utasította írásban Magyar Bálintot, hogy a 2005-ös törvény kifejezetten hivatkozzon a már megszerzett előjogok folytonosságára. Meg úgy mellesleg Gyurcsányra, mint támogató aduászra

Annyira fogalmatlan vagy, hogy már megkérdem, nem a CEU-ről jössz?

s 2017.04.05. 23:29:34

@VaradiJanos: @Skankhunt42: Megbaszom a leánykáitokat. Csak sorba jöjjenek, egyszerre már nem bírom. Öreg vagyok már.

VaradiJanos 2017.04.05. 23:33:15

@s: meguntad a dagadt anyádat?

s 2017.04.05. 23:34:13

@lippsi e vagy?: "illegális határátlépőket képvisel"

A geci. Rontja a mi jó kis biznicünket a letelepedési kötvénnyel. Tudod a Ghaith Rashad Pharaon gyerek, aki ellen nemzetközi elfogató parancs volt, aztán ott rohadt végig orbán szomszédságában. Szerintem össze is jártak és volt egy jó kis seggbe baszó klubjuk a szijjártó petikével, akit a pintér szájba is baszott ünnepi alkalmakkor.

VaradiJanos 2017.04.05. 23:34:39

@s: majdnem kifelejtettem: parazita :)

VaradiJanos 2017.04.05. 23:35:37

@s: szexhiányod van, parazita?

s 2017.04.05. 23:35:52

@VaradiJanos: Mi a fasz van janikám? Ott ülsz a géped előtt csőre húzott fasszal és csak azt várod, hogy kiokádhassad a hülyeségeidet?

s 2017.04.05. 23:36:22

@VaradiJanos: Ha anyádra gondolok, már el is múlt.

VaradiJanos 2017.04.05. 23:36:27

@s: Azért te sem vártál sokat a válasszal, parazita.

VaradiJanos 2017.04.05. 23:38:05

@s: "Ha anyádra gondolok, már el is múlt."
Persze, hiszen ki kelhetne versenyre a profi kurva anyukáddal? Utána már labdába sem rúghat nálad senki.

s 2017.04.05. 23:44:00

@VaradiJanos: A te buzi kurva anyád az igazi profi. Te pedig az ezer kamionos fia vagy. Nagy szó ám az is.

s 2017.04.05. 23:45:43

Baszódjatok meg mind. Leléptem, van még más olvasnivaló is.

VaradiJanos 2017.04.05. 23:47:36

@s: menekülj, patkány! Anyucinak pedig adj rendesen! Jó éjt, parazitacsemete!

CoolKoon 2017.04.06. 06:55:50

@lippsi e vagy?: "Idemásolom neked, csak hogy kezdjen valami halvány fogalmad kialakulni hogy miről van szó" - Ez egy gyönyörű "nesze semmi, fogd meg jól" típusú hozzászólás volt. Mintha kínosan kerülnéd a konkrétumokat, nehogy kiderüljön, hogy a Gyurcsány-féle könnyítés valójában egész kis apróság volt csak....

"Annyira fogalmatlan vagy, hogy már megkérdem, nem a CEU-ről jössz?" - Nem, a Snittpál nevű fideszdroid-társaddal ellentétben én nem az ecserin vettem a diplomámat (jó, ő mondjuk "csak" a doktori disszertációját vette ott, de nem ez a lényeg).....

Skankhunt42 2017.04.06. 07:59:42

@s: jaj aztán hát mivel? am szép új világ, egy rohadék pedofil libsi akarja az észt osztani a neten

lippsi e vagy? 2017.04.06. 10:49:06

@CoolKoon:
Ha a Gyurcsány féle könnyítés egészen kicsi apróság volt csak, akkor a visszavonása mitől lenne olyan hatalmas durranás, ahogy beállítjátok?

CoolKoon 2017.04.06. 14:16:41

@lippsi e vagy?: Én nem tudom, hogy a Gyurcsány-féle könnyítés mennyire volt apróság, mert akárhányszor írom le, hogy mutasd már, hogy mik voltak azok a könnyeítések, te kitartóan ködösítesz tovább.
Hogy a mostani módosítás miért olyan hatalmas durranás? Mert ez nem visszavonás, hanem brutális szigorítás. Kb ahhoz hasonlíthatnám, mintha a katolikus egyház mostani kivételezett helyzetét tiltássá változtatná egy törvénymódosítás. Na ezért olyan nagy durranás. Meg természetesen az elv miatt. Kultúrember olyat egyszerűen nem csinál, hogy alágyújt egy egyetemnek.

lippsi e vagy? 2017.04.06. 18:37:06

Saját magad cáfolod. felesleges veled vitatkozni. Leírod hogy csak apró könnyítést kapott a CEU Gyúrcsányitól, aztán most azzal jössz hogy ennek a visszavonása brutális szigorítás. Ráadásul én bizonyítsam amit te állítottál

De megértelek benneteket, akiknek a lába alól kicsúszott a talaj az OPNI bezárásával. Költözzön oda a CEU és akkor mind megtaláljátok a helyeteket
süti beállítások módosítása