Az eltévedt demokrata

AlexNet

162. Orbán viccesnek tartja Puklit

Miniszterelnök kerestetik!

2016. március 17. 06:00 - Alex_W

Magyarország miniszterelnököt keres! Tegnap ugyanis kiderült, hogy minden látszat ellenére, Magyarországnak immár hat éve nincs miniszterelnöke, pusztán egy rossz vicc vezeti az országot.

Egy rossz vicc verte szét az oktatást, a nyugdíjrendszert, taszított kilátástalan szegénységbe milliókat. Mert aki kinevet egy több tízezres tömeget, az maga is röhejes. Vagy bohóc.

Egy rossz bohóc szar viccét hallgattuk és láttuk hat évig. Elég!

Magyarország Miniszterelnököt kerestetik. Akinek van humora, de nem bohóc, aki tud nevetni, de csak a jó poénon. Olyan embert keresünk, aki képes millió, egymással ellentétes elvárásnak megfelelni - s ki tudja mondani, hogy útelágazódás. Egy olyan embert keresünk, aki tisztában van azzal, hogy milyen évet írunk, és hol tart a technika és társadalom ma. Nem árt, ha legalább a négy matematikai alapművelettel tisztában van. És ami a legfontosabb: helyén van szíve. Van bátorsága bocsánatot kérni, az elmúlt hat-nyolc-húsz év hibái mellett a sajátjaival is szembenézni.

És a többi.

Kell egy miniszterelnök - ám lehet, hogy pont ez az ember volt az első, aki megunta ezt a rossz viccet és elköltözött...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alexnet.blog.hu/api/trackback/id/tr288488990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása