Az eltévedt demokrata

AlexNet

170. Kvótaellenes hazugságok

Menekültek vs. letelepedők

2016. augusztus 01. 08:00 - Alex_W

Legutoljára talán az 1989 előtti választások voltak oly értelmetlen pénzpocséklások, és nyílt politikai színjátékok, mint ami idén ősszel lesz. 

Lássuk csak A KÉRDÉST:

Akarja-e, hogy az Európai Unió
az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is
előírhassa nem magyar állampolgárok
Magyarországra történő kötelező betelepítését?

Elsőre rávágja mindenki: akarja a nyavalya. Mert ki lenne az a normális ember, aki önként és dalolva engedné egy külső erőnek, hogy kis hazánkba mindenféle embereket: amerikaikat és franciákat, ausztrálokat és indonézeket, japánokat és kínaikat, angolokat és svédeket, cseheket, lengyeleket, németeket vagy olaszokat, csádi törzseket, dél-amerikai indiánokat, vagy alaszkai eszkimókat, vagy indiaikat, perzsákat, vagy oroszokat telepítsen? Ki az?

Talán az, aki mindezeket már megtetette. Mert valaki számolatlanul és származási ország ismerete nélkül, mindössze a pénztárca megvizsgálása után fogad  be mindenkit, aki a Földön vagy a Földön kívül született. Csak adjon nekik háromszázezer eurót.

Igen, Orbán Viktorról van szó.

Orbán az, aki - na nem az Országgyűlés, hanem a magyar nép engedélye nélkül - számolatlanul telepít be arabokat és perzsákat, ausztrálokat és haitieket, dél-amerikaiakat és eszkimókat, csádiakat és Nigerből származókat, indiaikat, japánokat és oroszokat.

Persze nem ingyen.

statebond.png

Letelepedési kötvényt kell váltaniuk 300 000 euró értékben, mellyel hozhatják magukat és a családjukat. És ugyan fennen hirdeti a Belügyminiszter bajsza, hogy ezek az emberek négyszeresen lettek ellenőrizve, egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy ez a pénztárcájuk méretén kívül kiterjed-e másra is. Talán annyit még ellenőriznek, hogy Putyinnak nincs-e valamilyen ellenvetése az illető ellen. Na már most egy terrorista, ha nem Moszkvában robbant, nem is terrorista. Jó barát, aki a gyűlölt Európát szívatja.

Megtehetik, mert Magyarországon egy tisztességes letelepedő és egy illegális bevándorló közt a különbség 300 000 euró. 

Persze igaz, fenn kell tartani a bizniszt. Ha megengednénk, hogy minden jött-ment csak úgy letelepedjen, nem lenne senki, aki ezt a jól kitalált unortodox pénzszerzést finanszírozza. Mellesleg tudja valaki, hogy ezek a pénzek hova kerültek, mert sem az egészségügyben, sem az oktatásban, sem a hadászatban nem találom. Tán stadionokká lettek?

Szóval ez az egész egy épp olyan nagy hazugság, mint anno a vizitdíj ellenes népszavazás volt. Igaz vizitdíj hivatalosan azóta sincs, de működő egészségügy sem, viszont van hálapénz, műhiba, orvoshiány, ápolóhiány, lepukkant rendelőintézetek és kórházak.

Most nem lesznek illegális bevándorlók, de nem lesz Európai Uniós tagság, uniós pénz, és főleg nem lesz megoldás a huszonegyedik századi népvándorlásra. Viszont lesznek vendégmunkások - valószínűleg ugyanazok, mint a menekültek -, és lesznek letelepedők - akik menekültek, csak van 300 000 eurójuk.

Na ebben a hazugságban viszont nem akarok részt venni. Otthon maradok.

Mert a demokratának minden népszavazás ünnep, amin ott kell lenni. De ez nem népszavazás. Egyszerű Nemzeti Cirkusz.

39 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://alexnet.blog.hu/api/trackback/id/tr468927380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.01. 09:26:08

Azaz a ballibákat támogatod?

Mi gond van pénzes emberek letelepítésével?

Alex_W · http://avasalja.blog.hu 2016.08.01. 10:44:36

@a BircaHang Média szerk.: Mint nekik a menekültekével: kételyeim vannak azzal kapcsolatban, hogy mindegyik rendes emberek-e. Mert nem szabad elfelejteni a terroristák sem mind kispénzű emberek, sőt, meglepően pénzesek.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.01. 11:19:11

@LőrinczIstván:

Nemigen jellemző, hogy terroristák jönének ilyen letelepedési módokon. Esetleg bűnözők igen, jellemzően fehérgalléros bánözők.

Alex_W · http://avasalja.blog.hu 2016.08.01. 14:53:04

@a BircaHang Média szerk.: Egyáltalán nem vagyok ebben annyira biztos. A legveszedelmesebb terroristák sosem azok, akik felrobbantják magukat, hanem azok, akik pénzelik az idejutásukat, a fegyvereiket, felkészülésüket...

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.01. 15:14:03

@LőrinczIstván:

Igen, s az ilyen vállalja a fokozott ellenőrzést... ne viccelj!

Ambiorix 2016.08.01. 15:24:24

Jobbat mondok. Jöhetnek 0, azaz nulla euróval is.
Ha van szabályosan kiállított útlevelük, vízumuk, és a határátkelőn lépnek be.
Lehetetlen küldetés, mi?
Na, ugorgyunk....

totalpatec 2016.08.01. 15:48:54

Őő.. A különbség a letelepedő és a migránsok közt:
A letelepedőt azon kívül, h. fizetnek, még le is informálják. Mindenféle szempontból. Terrorgyanú, büntetett előélet, stb, stb.
A migránsok papírok nélkül bemondásra igazolják magukat. Ezért van 220 ezer 1999 január 1. születésű kiskorú Abdul, meg ugyanezekkel a paraméterekkel rendelkező kiskorú Mohamed.
Ez a tényállás liberális aggyal értelmezhető?

A megvalósult amerikai ólom.. 2016.08.01. 16:18:01

Hát azért ez a 300 ezer euró elég szépen megszűri a bevándorlókat. Hülyeség azonos szinten kezelni az egyre több problémát okozó illegális migrációval..

A megvalósult amerikai ólom.. 2016.08.01. 16:19:56

@Ambiorix: No igen, akárki igényelheti a letelepedést legálisan, mindössze jobban kell vigyázni azokra a fránya iratokra..:)

atomic power 2016.08.01. 17:18:42

Azok a partok, amelyek bojkottálják a népszavazas, a 2018 -as parlamenti választáson csúfos kudrcra vannak ítélve. Aki nem megy el szavazni, azt nem érdekli Magyarorszag és Európa sorsa. Csak az tehet ilyet, aki nem érez felelősséget a jövõ generációi irant. Akinek nincsen gyereke. Lehet, hogy egynémelyik nyugat-europai vezető ezert ilyen felelőtlen?

Tiszteltetem Brüsszelet 2016.08.01. 17:53:59

Ha a szegények jöhetnének és a gazdagok nem, azzal én mint adófizető nyilván qrva jól járnék.

Ki ez az ügyeletes baromarc?

Voznyák Pista2 2016.08.01. 18:15:32

Már megint ez az összemosás.

A letelepedési engedélynek a pénzen kívül szigorú feltételei vannak.
Nekem személy szerint semmi gondom azzal pl. hogy valamelyik szaudi olajsejknek a fiacskája akarja idehozni a pénzét, ha egyébként nem szélsőséges muzulmán.

Egészen más kérdés, a kvótarendszer keretében valószínűleg ide olyan embereket passzolnának át, akik ott nyugaton nem kellenek, ezért, vagy azért.
Nem is beszélve arról, hogy akiket ide tolnak, k.vára frusztráltak lesznek, mert nem ide akartak (akarnak) jönni, és ezt valószínű különböző módokon kifejezésre is juttatják majd. A legenyhébb eset az lesz, hogy amint tudnak pattannak át ausztriába, vagy németbe.

Kedélyes Paraszt 2016.08.01. 18:23:52

@Voznyák Pista2: nekem egy gondom van vele. Nem fizet a letelepedesert, hanem kotvenyt vesz. tudod, kotveny. allami. a te es az en penzemen fogja majd az allam a piaci kamatnal sokkal tobbert visszavasarolni. feher galler pedig itt csak egy bunozon van, a tobbi suhogosban nyomja:
m.blog.hu/ny/nyugatifeny/image/letelepedesi.png
eddig 3000 folott van ezeknek a suttyoknak a szama, akikrol teged nem kerdeztek meg, hogy szeretned-e, ha a szomszedod lenne. osszel sem ezt kerdezik, hanem, hogy 1300 tenylegesen menekultnek nyilvanitott embert befogadjunk-e?

Tiszteltetem Brüsszelet 2016.08.01. 18:38:55

@Kedélyes Paraszt: A ballibektől különösen elegáns az eladósodás miatt aggódni...:)

Az IMF hitel, mint tuduk, a legolcsóbb. Ezért nőtt a hitelállomány egyfolytában. Mióta kibaszták az IMFet és a gazdag migránycs (is) finanszíroz, valahogy csökken az adósság.

Ki érti ezt?

vackor1 2016.08.01. 18:57:15

Gondolom most rögtön balliba(nt)sorosbérencgyíkember leszek -jöhet,nem zavar, nem engem minősít- de azt kell mondanom, hogy ez IS ügyes.. Befizetik ezt a pénzt, ami megy a költségvetésbe, ahonnan ellopják EGYSZER, iszonyat "ügyintézési" díjat számolnak , itt lopnak MÁSODSZOR , mert ugye nem az állam keres rajta, hanem fogalmunksincselképzelnisemtudjukkik.... Majd amikor vissza kell ezeket fizetni - természetesen kamattal együtt ! :)) - , akkor ki is fogja visszafizetni? Azok, akik adót fizetnek és mindenki más, aki ÁFA-s áron vásárol bármit vagy csak egyszerűen bármennyi legális jövedelemmel rendelkezik ÉS még csak meg sem kérdezték, hogy szeretné-e ezt a konstrukciót ? :))
Cseresznye a tortán lévő habon : amit így befizettetnek - azaz semmi teljesítmény nincs mögötte, egyszerűen kamatra kapnak kölcsönt - valószínűleg beleszámolják a harsogtatott GDP - növekedésbe... Mondom én : ügyes... :))))

Hajdú Peter 2016.08.01. 19:03:58

"És ugyan fennen hirdeti a Belügyminiszter bajsza, hogy ezek az emberek négyszeresen lettek ellenőrizve, egyáltalán nem vagyok benne biztos, "

Tehat a bizonyitek annyi, hogy te ebben nem vagy biztos. es igy akkor inkabb jojjenek papirok es barmifele ellenorzes nelkuli az arabok. Tegyuk fol a legrosszabbat, hogy se a legalissan letelepedot, se az illegalissan erkezot nem ellenorzik (ami persze egy baromsag), akkor mar inkabb az jojjon ellenorizetlenul, aki ezert fizet 300 ezer eurot.
Amugy meg felesleges ervelni, mert ez is csak egy szokasos indexes libbant kamu blog, amibol tucatnyit tesznek ki az index cimlapjara mindennap. Es amiben a valosaggal, es orszag alapveto erdekeivel tokeletessen szembe menve, kifacsart logikaval probaljak megmagyarazni, a MEGMAGYARAZHATATLANT.

Tiszteltetem Brüsszelet 2016.08.01. 19:09:52

@vackor1: Ahhoz képest hogy ellopják 3x úgy tünik még mindig sokkal olcsóbb az országnak ez a megoldás mint a ballib IMF htel.....

Tiszteltetem Brüsszelet 2016.08.01. 19:12:55

@vackor1: 'Cseresznye a tortán lévő habon : amit így befizettetnek - azaz semmi teljesítmény nincs mögötte, egyszerűen kamatra kapnak kölcsönt - valószínűleg beleszámolják a harsogtatott GDP - növekedésbe... Mondom én : ügyes... :))))'

De az GDP arányos adósságot cca. 30%kal megemelő hős ballibek viszont biztos nem számították bele, ezért volt negatív a GDP emelkedés az utolsó ballib ciklusban...:(

midnight coder 2016.08.01. 19:41:21

@LőrinczIstván: Ha valakinek van 3000 eurója az jó eséllyel nem a szociális rendszeren fog élősködni, és nem fog radikalizálódni mert kiderült hogy Európában sem kolbászból van a kerítés. Nem mondom, hogy ilyen polgárral nem lehet baj, viszont a Közel-Keletről illetve Afrikából idecsődülő írástudatlan, nyelvet nem beszélő, az európai kultúrát látásból sem ismerő, és pláne el nem fogadó iszlamistával borítékolhatóan lesz baj. Ahogy a náluknál egy nagyságrenddel kulturáltabb cigányokkal is bőven van, pedig ők már több száz éve integrálódnak itt Európában, és messze nem annyira elutasítók az európai kultúrával szemben mint egy iszlamista, a legtöbb tud írni, olvasni és beszélni a befogadó ország nyelvén, amit bizony ezek a bevándorlók 30 év múlva sem mind fognak produkálni.

Kedélyes Paraszt 2016.08.01. 19:44:28

"egy nagyságrenddel kulturáltabb cigányokkal" wtf?

Kedélyes Paraszt 2016.08.01. 19:45:26

@a BircaHang Média szerk.: mi? a gazdag arab? obl talan az egyik leggazdagabb volt az egesz arab vilagban. vagy legalabbis a csaladja. szoval kamu.

Kedélyes Paraszt 2016.08.01. 19:50:34

@Tiszteltetem Brüsszelet: felajanlanam, hogy vedd at az eves adom terhere az en reszemet. nem zavaro, hogy vattaidegeneknek busas hasznot adunk? ja, ha esetleg elintezed, en is beszallnek ilyen befektetesbe. hogy miert csak kulfoldieknek jar ez... meg az 5. keruletieknek.
es ne felejtsd, aki itt valaszol, az nem mind ballib, csak latja a valosagot, ami nehany embernel lila goz es vagdalozas az elvtarsak altal sulykolt szamokkal. ebreszto, eljott a kek pirula ideje.

Tiszteltetem Brüsszelet 2016.08.01. 19:57:14

@Kedélyes Paraszt: Amikor az IMFnek fizettük a jattot, vagy most h magánbefektetőknek adjuk el az államkötvényt, vagy gazdag migránsoknak a letelepedési kötvényt....miért zavarna, mind vadidegen.

Arra kell vigyázni a sérülékenység miatt hogy külföldi vadidegenek felé való eladósodással vigyázzunk, és a fidesz ebben is sokkal jobban teljesít mint a szélliberálisok.

'ja, ha esetleg elintezed, en is beszallnek ilyen befektetesbe.' - www.allampapir.hu/

Vagy itt van az USA letelepedési kötvény: visaeb-5.com/usi-fund/

Kedélyes Paraszt 2016.08.01. 19:58:35

@midnight coder: ilyen szempontbol 3000eur nulla. ezt meg akar a normalis menekultek is ki tudnak fizetni, gyanitom. hogy mi az akadalya, azt mar nem neztem meg. elvegre a tobbszoroset fizeti ki egy hataron valo atkelesert. szergej pedig csak fotozkodik a fehergallerossal, mar csak a kis bena vorhenyes szutyok hianyzik onnan, aki megpecsetelhetne a tortenelem szamara a talalmanyat.
fr-pic2.ciao.com/fr/169933.jpg

Kedélyes Paraszt 2016.08.01. 20:15:09

@Tiszteltetem Brüsszelet: az elejere. differencial penz alapjan. egesz emberi. raadasul az en jovobeli penzemet adja majd oda nekik. sot, megtevesztes szerintem. meggyozodesem, hogy sokan az orszagban azt hiszik, hogy akik igy jutnak eu-s letelepedeshez, azok ezt megvasaroljak. nos, ez nem igaz. idolegesen kolcsonadott penzert jutnak hozza barmifele kotelezettseg nelkul. ez szepen el van sunnyogva az aprobetusben. a korabban felvetett:ezt ugyan megkerdeztek tolunk, hogy kell-e, nem zavar? termeszetesen nem tetszett a korabbi rezsim "aldasos"munkaja sem, de itt es most a jelenlegivel tudok mit csinalni. az elozot allitolag mar elszamoltatok (budai elvtarsnak mondjuk igy utolag nem nagyon tetszik), vagy ha nem, akkor bundzanak az elvtarsak, tartalekolva az energiat akkkorra, amikor a lopasaikat a masik tolvaj banda akarna felszamolni. nna, inkabb erre gyurjal, hogy ez megtortenjen, ne sumakoljak el az elvtarsak jobb es bal oldalon. erre mutass nekem jot.

nnnnnnnn 2016.08.01. 20:26:50

azlrt jók ezek a blogok mert annyira sugárzik belőle hogy milyen sötétek a ballibek, hogy saját maguk alatt vágják ezekkel az írásokkal a fát :D ha meg se szólalnának négy évig a médiában, talán lenne esélyük pár százalékot összeszedni a választáson...

midnight coder 2016.08.01. 21:01:17

@Kedélyes Paraszt: A cigány beszéli a befogadó ország nyelvét, tud írni-olvasni azon a nyelven, van kapcsolati hálója, tudja hogy mi mit jelent, mit hogyan kell és lehet csinálni. Mégis sokkal több köztük a segélyes és a bűnöző mint a többségi társadalomban. Akkor mégis mit vársz egy Közel-Keleti polgártól ? Te sem boldogulnál egy Közel-Keleti országban, hacsak nem egyetemen tanultad évekig a nyelvüket, kultúrájukat. Ez a másik irányban sem megy könnyebben.

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.08.01. 21:21:25

@$$$=$$$: ja, jó, hogy látszik, a takonygerincű, "nem"náci csőcselék negatív IQ-ja. :D

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.08.01. 21:26:50

@midnight coder: azért kíváncsi lennék, hogy az azonos körülmények közt(=mélyszegénység) élő hófehérkék és cigányok közt is van-e ilyen eltérés. Ahogy arra is kíváncsi lennék, hogy amikor bevándorlókról van szó, ellenük uszít a fideSSes söpredék, akkor miért nem esik szó az itt élőket alkalmazó, de azokat szinte rabszolgaként kezelő ferdeszemű bevándorlókról vagy ép a Keleti környékén lebzselő arab bűnözőkről.

midnight coder 2016.08.01. 22:06:52

@Hóhér az utolsó barátod: A cigányság nem bőrszín, hanem kultúra kérdése. Vannak köztük olyanok, akik simán elmehetnének hófehérkének ha másképp öltöznek és beszélnek. Ahogy egy rakás roma származású, a társadalomba beilleszkedett ember is van. Az átlagpolgárnak pedig semmi baja az itt élő kínaiakkal: dolgoznak, nem keveset, és legfeljebb ha adót csalnak, de azt a magyar is teszi ha teheti. A keleti melletti arab bűnözők pedig azok, akikből Merkelék még be akarnak fogadni pár milliót.

midnight coder 2016.08.01. 22:08:58

@Hóhér az utolsó barátod: Amúgy vicces amikor egy ferdeszeműző fideSSezik és nácizik.

miskabá 2016.08.01. 22:14:19

"nem lesz Európai Uniós tagság, uniós pénz, és főleg nem lesz megoldás a huszonegyedik századi népvándorlásra"

Szerencsére meg fog bukni a Zorbán rezsim legkésőbb 2012-re

Mr. Waszabi 2016.08.01. 23:38:20

Pénz beszél, a kutyák meg ugatnak. A politikusok beszélnek, a kutyák meg megint csak ugatnak. Csak a kutyák nem hazudnak, a politikusok meg igen. Ennyi, meg egy bambi. Ja, és még akár hazaárulók is a politikusok, de ez sem számít. A kutyák csak ugatnak. Azért ez erkölcsi különbség a politikusok és a kutyák között.

agyamputáltak 2016.08.02. 00:10:23

ha már posztolsz, legalább ne írnál faszságokat bele, így totál elveszik a lényeg. ez az egyik.

sötét barom hazaáruló fideszes hozzászólók. arról meséljetek, hogy az államkötvény értékesítésekor lecsípett többtízmilliárdot miért nem kapja meg a költségvetés? miért lopják ki offshore-ba hm? ennek tapsoltok? akkor legalább a kamatokat nem az adófizetőknek kéne állnia. azt már nem is érintem, hogy mindenféle bűnöző is bejuthat. bivalybasznádisztánból majd szerintetek le lehet pontosan ellenőrizni, hogy ki az illető? :-D na ennyire sötét barmok vagytok. de az ellenőrzés felelőssége legyen orbán és nyaloncai sara. viszont az anyagi oldala az irritáló.

az egyik nyomorék idecitálta az usa "kötvényét", ami valójában egy alap. álljon itt annyi belőle, hogy: "Each regional center works with international investors, real estate developers, local municipalities and attorneys to develop properties that enhance their local landscapes and economies, create jobs and ensure EB-5 visas for investors." ég és föld a magyarhoz képest. de ez is részletkérdés.

és igen, kívül kell (kellet volna) tartani a tömeges arab inváziót, mert nem idevalók és nem alkalmasak az asszimilációra főleg ha diaszpórákat képeznek. képzettség alapján kiválogatva, ellenőrzések után, azt esetleg el lehet képzelni, hogy ha semmilyen más módon nem pótolható valamilyen munkaerő, bejöhessenek néhányan, de hangsúlyozottan szigorú szabályok mentén.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.02. 05:14:33

@Kedélyes Paraszt:

S melyik országba vándorolt be letelepedési körvényt vásárolva?

Magadnak mondasz ellen.

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.08.02. 07:32:43

@midnight coder: némileg több okom van rá, mint nektek a rasszista szövegeitekre. T.i. látom, milyen lenézően kezelik a rabsz... alkalmazottaikat. (A vietnami ex-kollégákat magamban sem hívom így, de a kínai... nevezzük kereskedőnek őket... hát izé...)
Ja, a cigány az egy nép, indiai eredettel, semmi köze az életmódhoz.
süti beállítások módosítása