Az eltévedt demokrata

AlexNet

A kormány titokban végrehajtotta a Soros-tervet

Mi mindent titkolhatnak még?

2018. január 24. 08:09 - LőrinczIstván

Nem azzal van a baj, hogy a kormány mégiscsak lefolytatta a menekültügyi eljárásokat, amiket az uniós megállapodás, alias quota előírt. Nem leszek köpönyeg forgató, egyáltalán nem baj.

Mégis mi értelme ezután annak a sok milliárdnak ami elment menekült kérdéses konzultációra, népszavazásra, sorosozásra? Azon kívül, hogy az állami propaganda működtetői megint jól jártak, sikeresen gyáva nyulakká változtatta a magyarokat, Őcsénytől Pécsen át Ceglédig nagyon sok településen ijesztette meg a kormány a lakókat, akik boldog-boldogtalant, vízilabdacsapatot és szaudi rendőröket. Másrészt szembe is fordított egymással minket, azokat akik a saját szemüknek és azokat akik a Kormánynak hittek.

Ez a civódás a Fidesznek a választási évben - de tulajdonképp bármikor - minden pénzt megér, hisz addig sem azzal foglalkozol, hogy a gyereked miért hagyta el az országot, nem azzal foglalkozol, hogy miért csak 50 évesen lett okosabb Zukerbergnél a kárpáti zseni Mészáros Lőrinc, hogyan gazdagodik a városok elsötétedéséből a Tiborcz.

De sokkal fontosabb kérdés, hogy ha már Altusz Kristóf egyetlen elejtett mondatában elismerte, hogy tiokban mégis befogadtuk az 1300 menekültet és ezzel a Kormány végrehajtotta a soros terv ráeső részét, akkor mi különbség van az ország vezetése és a sorosista szervezetek közt?

Csak nekem tűnt fel, hogy a botrányt kiváltó helyettes államtitkár családneve ugyanaz, mint a miniszterelnök nemezisének, a politika vörös posztójának, Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára vagyonkezelő cégének, az Altusz Zrt.-nek? Hogy lehetett valaki ezzel a névvel helyettes államtitkár?

Csak a a menekültkérdést vizsgálom, de minden másra is igaz: a sorosista szervezetek, nem folytattak gyűlöletkampányt, s ha segítették is a menekülteket, akkor azt minden esetben nyíltan, átláthatóan tették.Egyik sem csinált nagy titkot, hogy védik az egyének jogait az állammal, a Kormánnyal, az istenkomplexussal rendelkező Miniszterelnökkel és léhűtőivel szemben.

Márpedig ha a Kormány olyan komolyan titkol valamit, amivel uniós eljárások egész sorát előzhette volna meg; valamit, amivel megakadályozhatta volna, hogy az ország uniós tekintélye messze a román béka segge alá essen, akkor ott valami nagyon nem stimmel.

Nem a nevek érdekelnek, hanem az a bizonyosság, hogy az állam mindent megtesz, hogy elfogja a bűnözőket, akár terroristákat, legyen szó a határon jelentkező menekültről, legyen szó letelepedési kötvényesről, Ukrajnából nyugdíjért jelentkezőről, magyar igazolványos, vagy határon túli kettős állampolgárról, amerikai volt elnöki tanácsadóról vagy vagy született magyar állampolgárról. Hiányzik az a bizonyosság, hogy akkor is be kell tartani a törvényeinket, ha a miniszterelnök vagy.

A nagy titkolózás miatt bennem ugyanis felmerült, hogy a Kormány tényleg lefolytatta-e a menekültügyi eljárást teljes alapossággal? Ellenőrizte-e a menekült státuszért folyamadók hátterét, lehetséges terrorista kapcsolataikat, indokaikat, történetüket? Vagy a menekültekkel együtt az eljárási hibákat is titkosították?

Ha ezt titkolták, akkor mit titkolnak még mondjuk Paksról? Talán azt hogy az erőmű épp csak a biztonsági minimumot tudná? Hogy életveszélyes egy hirosimai atombombával egyenértékű láncreakciót naponta tízszer átfuttatni egy lakott területen? Hogy a felvett hitelbe az ükunokáink is belefognak rokkanni?

Mit titkolhatnak még?

Épp a titkolózás miatt engem sokkal jobban megijesztettek a kormány által befogadott menekültek, mint az amikor csoportokban várták a Baross téren az Ausztriába induló vonatokat. A titkolózás miatt gondolom azt, hogy a Kormány sokkal nagyobb veszély az országra, mint tíz Soros pénzelte alapítvány.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alexnet.blog.hu/api/trackback/id/tr613590557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.