Az eltévedt demokrata

AlexNet

173. Ki a nyertes a győztesek közt?

Füle-Farka

2016. szeptember 16. 06:00 - Alex_W

Valahogy nem tudok görcsölni az októberi 2-ai választásokon. Persze, hogy a nemek győznek, ám kétséges, hogy a Fidesz - Jobbik képes-e megmozgatni 4 millió embert, minden kétharmada ellenére. Ilyen hülyeségre, mint amiről szavaztatnak két hét múlva szót pazarolni sem érdemes.

14355143_10154570261308293_2893581804910921669_n.jpg

A Magyar Kétfarkú Kutyapárt kampánya, sőt sikeres kampánya is mutatja, hogy ahogy közeledik október 2-a az egész kampányosdi úgy lesz egyre erőltetettebb, sőt egyenesen izzadságszagú. Mert a politikusok is beveszik saját hazugságaikat. Elég csak arra gondolni, hogy Nógrádban  keresnek határsértő migránsokat, és senki nem volt aki utánaszólt volna a srácoknak, hogy a menekültkérők az ellenkező irányban, a hátad mögött vannak.

Vagy lehet, hogy összetévesztették az M2-t az M5-tel, tehették, hisz mind a kettő út és nagyon hasonlóak. Azt se felejtsük el, hogy Nógrád megye sokkal közelebb van a Nemzeti Cirkuszhoz, mint Csongrád.

Persze tényleg sok gondot okozhatnak arrafelé az illegális szlovák bevándorlók, főleg a barnamedvék. Ráadásul eleszik előlünk a málnát, és még veszélyesek is. Tényleg nem szívesen találkoznék egy barnamedvével.

Tudta? A barnamedve nem kér menedékjogot, mégis védett.

És hogy ezek után mi lesz október 2-n este? A legvalószínűbb, hogy mindenki, de tényleg mindenki közmegelégedésre kijelenti, lehetőleg élő adásban, hogy az ő pártja győzött. Érted, egy olyan választás, amikor mindenki győztesnek érzi magát - és nem is kerül sokba, csak két-három kórház rendbetételére elég öt milliárd forintba - már ha hihetünk a hivatalos adatoknak.

Hogy a sok győztes közt ki lesz a nyertes? Így két héttel a választások előtt meg merném kockáztatni, hogy a Kétfarkúak Kutyapártja. Mert ők azok, akik az első perctől kezdve a helyén kezelték ezt az egész kérdést: harsányan, sírva-röhögősen, de kinevették a hatalom agytrösztjeit, és képen röhögik mindkét oldal bénázó, vért izzadó politikusait.

Lássuk be, az embereknek erre lenne szüksége. Valakire, aki képen neveti mindazokat a politikusokat, akik saját hazugságaikat is elhitték. Hiányzik a humor, a hihető, hétköznapi lazaság - kicsit talán belőlem is.

Én ezért örülök annak, hogy azért vannak olyan civilek, akik nem akarnak komoly politikusok lenni - noha van politikai véleményük. A mondataiknak van füle-farka, és nem utolsó sorban visszahoznak valamit abból a magabiztos, az emberi lazaságból, a humorból, aminek hiánya sokkal jobban zavar a migránsoknál is.

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://alexnet.blog.hu/api/trackback/id/tr1211703905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serrin 2016.09.16. 15:16:32

Láttam, már több MKK plakátot, de a fenti tényleg nagyon jó. :)

Valóban övéké a legjobb kampány.

Tomiko 2016.09.16. 16:17:16

Kell némi intelligencia a humoros plakátok megértéséhez, ezért hatalmasat csak ott üt, ahol amúgy is gyúlt már némi világosság a hazai politikai történések tekintetében. A tömegek vagy nem is látják, vagy nem is értik, nem fognak saját nyomorukon eltűnődni. Még is kell az ilyen látásmód, megerősítésnek, nem gondolkodás váltásnak.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2016.09.16. 17:09:32

rettenetes humoros
az adomanyozok inkabb adtak volna a penzt lelegeztetogepekre,kretara, szabolcsi ciganycsaladoknak

vajdasagi 2016.09.16. 17:40:42

@hagyma: A Kétfarkú kb. százszor kevesebbet költ erre, mint a kormány. Akkor a kormány minért nem adta a pénzét zokra a lélegeztetőgépekre?

Nem vagy te esetleg a habony-művek seggnyalója?

Netuddki. 2016.09.16. 17:59:45

@hagyma: Faszt ugatsz bele a magyar belügyekbe onnan Amerikából!

Netuddki. 2016.09.16. 18:01:37

@hagyma: Én se ugatok bele a tiétekbe, hogy a Trumpra vagy a Clintonnéra szavazz bazmeg.

Netuddki. 2016.09.16. 18:08:13

@Tomiko: Ez mind igaz, csak sajnos van egy probléma vele. Ez ugyanolyan biztonsági szelep mint amit a Hofi művelt a cucializmusban. Röhögtek egy jót a népek a burkolt, hatalomra utaló célzásokon, miközben lenyugodtak és nem tört ki a forradalom.
Akkoriban az az urban legend járta, hogy egy-egy ilyen előadás után beviszik a rendőrségre. Lófaszt mama! A hatalom azért tűrte meg mert teljesen tisztában voltak vele mi a szerepe az akkori rendszerben. Puha diktatúra, ja. Még talán röhögtek is magukon.

Aztán ez a rendszerváltással megváltozott. Az új "urak" már lehet, hogy értették a tréfát, de nem szerették.

Netuddki. 2016.09.16. 18:10:13

@Tibi !: Helyesen:
Aztán ez a rendszerváltással megváltozott. Az új "urak" már lehet, hogy értetik a tréfát, de nem szeretik. Ostoba parasztokból meg a humorérzék is hiányzik.
süti beállítások módosítása