Az eltévedt demokrata

AlexNet

152. Orbán, az év embere

És akkor mi van?

2016. január 04. 15:00 - Alex_W

Szörnyű belegondolni, ám még igaz is lehet, hogy Orbán Viktor lett 2015-ben az év embere - vagyis ahogy vesszük. Ha az a szempontunk, hogy ki volt az, aki mindenkinél hangosabban, mindenkinél utálatosabban állt a menekültügyhöz, akkor el kell ismernünk, hogy Magyarország Miniszterelnöke alaposan megdolgozott ezért a címért.

Úgy látszik ma elég az, ha jó hangosan kiabálod bele a tömegbe a hülyeségeidet, mint sem az, hogy ténylegesen sikerült-e a problémát megoldani.

Márpedig a kerítés nem megoldás. Mindössze felhúztunk egy falat, ami minket árnyékol be.

Ám a kerítés és a menekült-ellenes, baloldal-ellenes, szegény-ellenes, minden-ellenes kiabálás meghozta az eredményt, talán Orbán Viktor lett az év embere.

De kérdem én: Na és?

Magyarországnak ettől nem lett jobb - sőt. Mint ahogy a szegények is megmaradtak szegénynek, bár ma másképp nevezik egyesek.

Ráadásul az év emberének lenni, kétesebb mint a kurvák szüzessége: egyszer még Adolf Hitlert és Joszif Sztálint is nevezték már az év emberének - még is mi lett belőle...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alexnet.blog.hu/api/trackback/id/tr708205554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása